OnbeperktWiFi.nl, Wifi router, wifi netwerk, internetverbinding

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

De luxe van goede WiFi | OnbeperktWiFi.nl

Buitenaf wonen biedt ontzettend veel voordelen. Zo heb je allereerst ontzettend veel ruimte. Je hoeft niet te kiezen tussen een speeltoren of zwembad voor de kinderen, want je kan het met gemak allebei kwijt in de tuin. Daarnaast betekent buitenaf wonen ook rust. Buitenliefhebbers vinden het wonen buitenaf aanvoelen als vakantie, zo relaxed. Geen stress, geen gehaast, want er zijn geen wachtrijen, er is geen rumoer en je staat ook niet vast in het verkeer. Toch brengt het ook zeker nadelen met zich mee. Zo betekent buitenaf wonen veel afstand tussen de woning en de stad en een groot huis betekent ook alles op afstand. Toch zijn deze nadelen eenvoudig om te buigen naar gemak met een sterk netwerk met WiFi-router van OnbeperktWiFi.nl…

Alles via de app

Zo is het vele tuinonderhoud niet meer erg wanneer je robotmaaier via een app aan te sturen is. En je hoeft ook niet het hele huis door om lampen en zonwering aan het moment van de dag aan te passen: ochtend lampen uit, zonwering halfopen, avond lampen aan, zonwering dicht. Ook deze handelingen zijn eenvoudig uit te voeren middels een app op je telefoon. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een WiFinetwerk van OnbeperktWiFi.nl. Hiermee krijg je toegang tot deze gemakken, maar ook meer: domotica, camera’s, alarm, haardsturing, poortsturen en high-end audio en video zijn hierop aangesloten. Al met al hebben de bewoners van deze villa al deze mogelijkheden van WiFi goed benut. 

WiFi-versterker en klaar?

We horen je al denken: ik koop gewoon een simpele WiFirouter, dan ben ik meteen van al het gezeur af. Helaas zal dit niet het gewenste resultaat opleveren en dat is om de volgende reden. Een WiFirouter kan slechts de WiFi versterken in dezelfde ruimte. Daarbij zal hij voor vertraging en verstoring werken, omdat nu via dit punt alle communicatie verloopt. Wat je beter kan doen is de oorzaak van het slechte bereik achterhalen. Vaak ontstaat slecht bereik door het materiaal dat is gebruikt bij het bouwen van de woning. Veel materialen zoals beton, glas en isolatiemateriaal houden namelijk WiFi tegen. OnbeperktWiFi.nl houdt juist rekening met dit vraagstukken, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: OnbeperktWiFi.nl

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van OnbeperktWiFi.nl?