De luxe wijnkoeler; Kaelo

DeNardi

DeNardi is al een lange tijd leverancier van de meest hoogwaardige en premium fornuizen en andere keukenapparatuur. Met hun fijne prachtige producten wordt gemak in de keuken gewaarborgd. Daarnaast garanderen zij de beste kwaliteit en blijven zij hun producten door ontwikkelen. Eén van de producten uit hun veelzijdige assortiment is de Kaelo wijnkoeler. Deze wijnkoeler staat voor gemak, luxe en gezelligheid. Wat dit product is en waarom het niet mag ontbreken in ieder keukendesign, lees je in dit artikel.

Geïntegreerde wijnkoeler

De Kaelo is een geïntegreerde wijnkoeler die jouw fles wijn op de perfecte temperatuur, helemaal droog en binnen handbereik houdt. Je hoeft nooit meer weg te lopen bij een gesprek om drinken in te schenken en je kunt je hierdoor volledig focussen op het gezelschap en het creëren van fijne momenten. De wijnkoeler zou je bijvoorbeeld kunnen verwerken in de tafel, in het keukenblad, in de woonkamer of zelfs in de badkamer. Bedenk vooral waar jij graag een wijnkoeler zou willen hebben.

De perfecte temperatuur

Naast dat de Kaelo wijnkoeler te verwerken is in iedere leefruimte, zorgt hij er ook voor dat jouw fles wijn, karaf water of fles frisdrank op de perfecte temperatuur blijft. Zelfs nadat hij geopend is. De Kaelo maakt namelijk gebruik van een gepatenteerd en droog koelsysteem dat naar wens op temperatuur in te stellen is. Daarnaast zorgt het koelsysteem ervoor dat de fles niet nat wordt, zodat het etiket van de fles mooi blijft. Het is dan ook de ideale toevoeging aan een exclusieve wijnklimaatkast.

Prachtig design

De wijnkoeler is ontworpen om ingebouwd te worden en dat betekent dat alleen de ring aan de bovenkant zichtbaar is. Deze zogenoemde ‘Crown’ kan worden geleverd in erg veel verschillende kleuren. Daarnaast is de Crown tevens de bediening van de Kaelo. Door hem één keer aan te raken wordt de Kaelo geactiveerd. Raak je hem meerdere keren aan dan kun je kiezen uit één van de vele LED kleuren. Zo past de wijnkoeler altijd bij de sfeer van de ruimte.

Editor: Media team

Datum: 11-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DeNardi