De luxueuze meubels van Wendelbo

Solfelt

Solfelt is al jarenlang leverancier van prachtige luxe meubels. Hun assortiment is erg ruim en varieert van waanzinnige designlampen tot mooie banken en unieke woonaccessoires. Om tot een goede collectie te komen worden de producten die Solfelt verkoopt zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd uit de meest spraakmakende designmerken. Onlangs hebben zij hier de producten van een fantastisch merk aan toe mogen voegen; Wendelbo. En dit is een unicum, Solfelt is de eerste van de Benelux die dit merk online mag voeren.  

Scandinavisch vakmanschap 

Wendelbo is een Deens merk dat modern design met traditioneel Scandinavisch vakmanschap combineert. Al drie generaties weet het meubelmerk unieke meubels te produceren. Hierbij wordt rekening gehouden met het echte Scandinavische design, rijke materialen, innovatieve details en een doordachte afwerking. Kies je voor Wendelbo, dan kun je ervan uitgaan dat je een duurzaam product in handen hebt, waar erg lang plezier aan beleefd kan worden.

De Pontone bank 

Deze hele collectie is te verkrijgen bij Solfelt en ze hebben werkelijk prachtige producten. Denk aan stoelen, kasten en tafels. Maar een échte eyecatcher binnen deze collectie is de Pontone bank. Hetgeen dat deze bank bijzonder maakt is dat hij modulair is, je kunt hem volledig naar eigen wens samenstellen. Het indrukwekkende design wordt bepaald door een uitgesproken stijl, een vorm die indruk maakt en een solide frame. Combineer dit met een mooie stof en je hebt een waar statement in de woonkamer staan.

Showroom 

Ben je benieuwd geworden naar het merk, dan kun je Wendelbo’s luxury meubels niet alleen online bewonderen, maar ook in de showroom van Solfelt. Hierdoor kun je nooit de verkeerde keuze maken. Je maakt eenvoudig een afspraak. 

Editor: Media team

Datum: 25-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Solfelt