De maatwerk meubelen van Keijser&Co

Nidum en Keijser & Co

Voor de mooiste maatwerkmeubelen kun je al jaren terecht bij Keijser&Co. De collectie van dit bedrijf varieert van fauteuils tot wandkasten en vrijwel ieder meubel is volledig naar eigen smaak aan te passen. Deze fenomenale maatwerk meubelstukken waren al te bewonderen in verschillende showrooms, sinds november 2021 kwam daar een showroom in Nidum bij. Nidum is een plek waar diverse shops en showrooms bijeenkomen, zodat alle inspiratie op één plek samenkomt. In de showroom van Keijser&Co zijn diverse producten te zien die ontstaan zijn uit verschillende samenwerkingen.

Maatwerk, interieuradvies, The Art Of Living

Collectie op maat 

De collectie van Keijser&Co kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid en zijn vele maatwerk mogelijkheden. Alle gestoffeerde meubelen, zoals zitbanken, modulebanken en fauteuils zijn bijvoorbeeld te verkrijgen in iedere gewenste stof. Bij diverse modellen is het ook mogelijk het onderstel te veranderen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten onderstel in plaats van een metalen frame. Daarnaast zijn de houten meubelen van Keijser&Co ook volledig naar wens vorm te geven. Tafels, kasten en dressoirs zijn vrijwel in ieder formaat verkrijgbaar en kasten worden volledig op maat gemaakt. Vrijwel alles is mogelijk.  

Advies en inspiratie  

De adviseurs van Keijser&Co staan in Nidum klaar om alle bezoekers te voorzien van een passend advies. Zowel interieurprofessionals als particulieren kunnen kennismaken met de veelzijdige collectie van Keijser&Co en kunnen daardoor meteen bekijken welke stoffen en afwerkingen bij hun inrichting passen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, zodat je garandeert bent van advies op maat. Als bezoeker word je ondergedompeld in een totaalbeleving van interieur en iedereen is welkom om hier inspiratie op te komen doen. De vele mogelijkheden die de maatwerk collectie biedt zorgt voor verrijking van ieder interieur. Zelfs in het restaurant en in de kamers van Nidum boetiekhotel zijn de maatwerkmeubelen van Nidum terug te vinden.  

Editor: Media team

Datum: 11-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living