De Marbles collectie: het gevoel van echt marmer

Douglas & Jones

Douglas & Jones is al jarenlang expert op het gebied van tegels voor binnen- en buitengebruik. Door deze jaren heen hebben zij al veel mooie producten weten te produceren waardoor een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardige functionele oplossingen is ontstaan. De tegels die zij produceren hebben een uniek karakter en vormen een fijne samenhang tussen esthetiek en functionaliteit. We laten je dan ook graag kennis maken met een van hun series; Marbles. Deze serie biedt klassiek marmer in een hedendaags ontwerp. Dit is dan ook het ideale product om jouw interieur een elegante of chique uitstraling te geven!  

Gevoel van echt marmer 

Met de tegels uit de collectie Marbles wordt het heel eenvoudig om het gevoel van echt marmer te vangen. Het is dan ook een collectie tegels waarin het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen volledig tot uitdrukking komt. Dit betekent dat de tegels goed tot hun recht komen in ieder interieur, van klassiek tot modern. Bovendien zijn ze geschikt om zowel tegen de wand te plaatsen of als vloer te gebruiken. De tegels zorgen in beide gevallen voor een enorme stilistische veelzijdigheid.  

Personaliseren met de Marbles collectie 

Om ervoor te zorgen dat de tegels volledig aansluiten bij jouw interieurstijl, zijn ze in allerlei kleuren te verkrijgen. Van lichte kleuren met eveneens lichte aders tot donkere kleuren met lichte aders en een mix van verschillende tinten; het is allemaal mogelijk. Bovendien zijn de tegels in verschillende formaten te verkrijgen, waardoor je ook nog de keuze hebt om grote oppervlakte te bedekken met het product of wanneer je dat mooier vind, kunt kiezen voor een klein gedeelte dat bedekt wordt met een marmer look. Ook kun je nog kiezen uit opmerkelijke decoratieve uitvoeringen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een tegel te kiezen die helemaal voldoet aan jouw wensen.  

Editor: Media team

Datum: 11-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Douglas & Jones