De meest energiezuinige spa

Welson

Een heerlijke thuis wellness wie wil dat nou niet? Wellicht overweeg je een kleine wellness, met een fantastische spa, om na een dag hard werken even helemaal tot rust te komen. Toch kan het hoge energieverbruik, in een tijd als waarin we nu leven, een reden zijn om geen wellness te creëren. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel energiezuinige oplossingen om toch een heuse thuis wellness te verwezenlijken. Een spa-merk dat hier volop mee bezig is, is Dimension One. De spa van dit merk heeft een energieverbruik dat tot wel 85% lager is dan die van de meeste andere baden.

Hottub, Wellness, Welson

Kenmerken van de hottub

Dimension one is een hoog aangeschreven Amerikaanse spa producent, die dus op dit moment de meest zuinige jacuzzi’s ter wereld produceert. Naast dat de spa’s zijn afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen en interessante technische snufjes, hebben zij ook een aantal patenten op hun naam staan. Daarnaast bestaat de collectie uit zo’n twintig verschillende baden, die allen variëren in grootte, vorm en het aantal jets. Ook is de kuip van de baden te verkrijgen in verschillende luxe kleuren.

Energiebesparing

De flinke energiebesparing dankt Dimension One vooral aan het feit dat zij haar technische installatie verder door heeft ontwikkeld. Hierdoor hebben de baden inmiddels een tien staps waterzuiveringssysteem voor buitengewoon schoon water en het meest energiezuinige verwarmingssysteem. Daarnaast is de spa goed geïsoleerd, wat zorgt voor minimaal warmteverlies. Optimale isolatie wordt verkregen door de hele holte van de spa te vullen met schuimisolatie.

Meer over Welson

Ben je geïnteresseerd in deze energiezuinige baden? Dan kun je bij Welson terecht voor meer informatie en advies op maat. Welson is een bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe zwembaden, maatwerk sauna’s en dus jacuzzi’s (spa’s). Ze creëren graag met hun klanten een fijne plek waar je samen kunt zijn of tot rust kunt komen. Zodat je tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen.

Editor: Media team

Datum: 12-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living