novalis.o, Designmeubels, Ann Interiors

  • Novalis.O
  • De Lind 67
  • 5061 HV Oisterwijk
  • Contact:
  • Tel.: 013 528 81 09
  • E-mail: info@novaliso.nl

De meest exclusieve designmeubels | Novalis.O 

Penthouses zijn allereerst zo indrukwekkend vanwege de ligging, namelijk op de dakverdieping, vaak van een hoog gebouw. Dat laatste maakt dat je vaak een fenomenaal uitzicht hebt, veel ruimte, alles op één woonlaag en een dakterras. Dit exclusieve penthouse heeft een ronding met veel glaswerk, waardoor je een prachtig 180-gradenuitzicht over de stad hebt. Het rauwe en stoere van de omgeving zie je terug in de betonnen gietvloer die in alle vertrekken is aangebracht. Anneloes van ANN-INTERIORS heeft in deze woning het prachtige interieur inclusief designmeubels mogen realiseren in samenwerking met meubelwinkel Novalis.O, dé plek waar Brabantse gemoedelijkheid en exclusief topdesign elkaar ontmoeten. 

Designmeubel

Het woongedeelte van dit gave penthouse bevindt zich in de ronding. Een grote grijze loungebank en warm oranjebrons gekleurde fauteuils vullen deze ruimte. Het prachtige uitzicht over de stad lijkt wel een schilderij aan een muur. De blauwgrijze en oranjebronzen kleuren komen ook subtiel terug in sommige designlampen en accessoires. De mélange van brons-blauw zien we ook terug in het ronde, hoogpolige karpet en de ovale marmeren salontafel. Vooral de gouden lampen zijn mooie eyecatchers die de ruimte niet onnodig domineren. De stoelen aan de eettafel zijn zeer relaxte kuipstoelen met een heerlijk sponzend kussen waarin je je helemaal voelt wegzinken. 

novalis.o, Designmeubels, Ann Interiors

Italiaanse smaak

Novalis.O, de verantwoordelijke partij voor deze smaakvolle inrichting met high class designmeubels, is de dealer van de meest bekende high-end designmerken en vooroplopend Italiaans design. Het exclusieve assortiment is zorgvuldig uitgezocht en verfijnd op elkaar afgestemd. Met maar liefst 4 uitgebreide merkstudio’s van de befaamde merken: Minotti, B&B Italia, Poliform en Flexform bedienen zij de top van de interieurmarkt. Het is een plek waar de beste, mooiste en meest bijzondere creaties samenkomen. Met een constant vernieuwende collectie en een oog voor opkomend design stap je bij Novalis.O altijd in een vernieuwde showroom. Het is een genot om de verhalen achter de bekende klassiekers te horen en je te laten inspireren door hun visie op design.  

novalis.o, Designmeubels, Ann Interiors

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Michael van Oosten

___

 

Novalis.O

___

Meer projecten bekijken van Novalis.O?