Tegels, douglas & jones, wandbekleding, exclusief, luxe,

  • Douglas & Jones
  • |

De meest unieke tegels | Douglas & Jones

Tegels voor wanden en vloeren vormen de basis van ieder interieur. Als geen ander bepalen ze de sfeer van een ruimte en de keuze ervan is vaak een voor vele jaren. Niet voor niets dus dat deze keuze niet altijd een makkelijke is. Zeker tegenwoordig gezien er een ware overdaad aan mogelijkheden is. Of het nou gaat om een moderne, klassieke of industriële stijl, bij Douglas & Jones is genoeg keuze aan keramische tegels toepasbaar in iedere ruimte.

Keramische tegels

Keramische tegels komen steeds vaker terug in woningen. Niet alleen zijn ze enorm duurzaam en praktisch onverwoestbaar, ook zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei kleuren, structuren en formaten. Voor ieder wat wils dus. De printtechnieken zijn zo natuurgetrouw, dat je zelfs kunt kiezen voor een niet van echt te onderscheiden houten of natuursteen uitstraling op je wand of vloer. Maar dan met alle voordelen van keramische tegels.

Tegels, douglas & jones, wandbekleding, exclusief, luxe,

Blikvangers

Omdat elk materiaal tegenwoordig natuurgetrouw te vangen is in een keramische tegel, zijn de keuze- mogelijkheden nog verder uitgediept. Zo ontstaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om de natuurlijke charme van hout of natuursteen, zoals leisteen, hardsteen of marmer, toe te passen in de badkamer. Een unieke combinatie, want zo profiteer je van een natuurgetrouw effect, zoals keramische marmertegels met een rijke, natuurlijke uitstraling, gecombineerd met de vele voordelen van tegels. Van de vloer tot de wand in de douche creëer je zo een levendig effect. Een rijke en luxueuze uitstraling, maar zonder hierin de praktische toepassingseisen uit het oog te verliezen. Tegels zijn namelijk niet alleen mooi, maar ook vochtbestendig, kras- en slijtvast en makkelijk in onderhoud.

Uniek tegelmerk

Douglas & Jones is een uniek tegelmerk dat is ontstaan vanuit een veelvoud van unieke samenwerkingen. Een berg aan ervaring gecombineerd met een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken. Zo is het merk al jarenlang de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met de collecties van Douglas & Jones ontstaat steevast een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen voor wand en vloer.

Tegels, douglas & jones, wandbekleding, exclusief, luxe,

 

Tekst: Douglas & Jones
Fotografie: Douglas & Jones

____

Douglas & Jones, tegels, interieur, nieuwste trends, vloeren, tegelvloer, exterieur, terras, Wandtegels, buitenvloeren,

____

Meer projecten zien van Douglas & Jones?