De mooiste collecties te vinden in één brochure

Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel Oprey & Beisterveld kun je terecht voor de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare vormen en voor diverse toepassingen. Door de hele wereld over te reizen en overal inspiratie op te doen bereidt hun veelzijdige collectie continu uit. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de huidige trends of juist met een tijdloos karakter. Om de exclusiviteit van hun producten te waarborgen onderhoudt het bedrijf jarenlange relaties met hun toeleveranciers. Hierdoor weten beide partijen wat ze aan elkaar hebben en kunnen ze een goede kwaliteit garanderen. Alle informatie over deze producten is terug te vinden in verschillende brochures.

Brochure, keramiek, Michel Oprey & Beisterveld

Brochures voor inspiratie

Een brochure die je kunt gebruiken als inspiratiebron is ‘The Home Book’. Dit is een compleet naslagwerk waarin je eenvoudig op kunt zoeken wat Michel Oprey & Beisterveld allemaal heeft. Hierdoor is het veel meer dan een koffietafelboek, het kan als leidraad dienen voor een adviesgesprek. Daarnaast beschikt het bedrijf ook over ‘The Garden Book’. Ook dit is een naslag werk dat kan dienen als inspiratiebron voor het maken van keuzes of het vragen om adviezen. Hierdoor hoopt het bedrijf dat jij je sneller wegwijs kunt maken in hun uitgebreide assortiment.

De COEM Bali collectie

Eén van de collecties die terug te vinden is in de brochure is de COEM Bali collectie. Deze collectie staat voor opvallende, ongelijkmatige graphics van een Indonesische leisteen. De tegels van Bali zijn voorzien van een antislip oppervlak waardoor ze ideaal zijn voor naast het zwembad. De collectie bestaat uit twee verschillende kleurtinten. Bali Light Green is gebaseerd op Sumi Stone. Dit is een leisteen met een roest en olijftinten. De Bali Polychrome is juist gebaseerd op Peacock leisteen. Het houdt in dat dit product variërende kleurcontrasten heeft. Wil je meer over deze producten te weten komen? Neem dan een kijkje in de brochures of breng een bezoekje aan de website.

Editor: Media Team

Datum: 01-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Ceramiche Piemme