Design haard, boley, open haard, the art of living

  • Boley Exclusieve Openhaarden
  • Marconiweg 1
  • 5466 AS Veghel

De mooiste designhaarden | Boley

Wij hebben op ons platform al veel grote namen weten te verzamelen. Eén daarvan is Boley, een haardenspecialist op het gebied van high end oplossingen. Zij ontwerpen de mooiste en meest vooruitstrevende designhaarden en denken altijd mee over de inbouw en afwerking van de haard. Hun collectie is groot: van buitenhaarden met barbecue en spatrooster tot bio-ethanol haarden zonder rookkanaal (en dus volledig fossielvrij!) Uiteraard leveren ze ook haarden op hout, gas, of elektriciteit. Alles van Boley is maatwerk. We vertellen je in dit artikel graag meer over hun populairste modellen.

Design haard, boley, open haard, the art of living

Boley B.Black 2

De Boley B.Black 2 is een vrijhangende designhaard die zijn oorsprong vindt in de vroege Boley jaren. Deze haard, ontworpen door Harry Boley, was een enorm succes destijds en sierde menig woonkamer. Het herontwerp is gemaakt door Niels Boley, de huidige directeur en zoon van de oprichter. Door te kiezen voor een andere materialisatie is de haard weer helemaal van nu.

Design haard, boley, open haard, the art of living

Buitenhaard 840BR

De buitenhaard 840BR van Boley is een buitenhaard die zowel op hout als op gas gestookt kan worden. Andere inbouw haarden zijn ook als buitenhaard uit te voeren. Het is heel eenvoudig om bij deze haard een veiligheidsscherm in te bouwen. Deze haard wordt vaak gecombineerd met ruimte voor stookhout eronder, om die warme beleving te creëren.

Design haard, boley, open haard, the art of living

Boley 2000

De Boley 2000 is gashaard van maar liefst 2 meter breed. Deze designhaard valt in de categorie lijnvuren. Deze gashaard haalt zijn zuurstof van buiten en de rookgassen worden gecontroleerd afgevoerd d.m.v. het geavanceerde onderdruksysteem. Deze brede gashaard is een enorme eyecatcher en is een instant sfeerversterker in iedere ruimte.

Design haard, boley, open haard, the art of living

Haard op bio-ethanol

Deze haard op Bio-Ethanol is energie neutraal en werkt zonder afvoer en zonder gas aansluiting. De Bio-ethanol haard is zowel met afstandsbediening als met de smartphone te bedienen. Er is ook de mogelijkheid om de haard te koppelen aan het domotica systeem in de woning.

Meer over Boley

Boley is een expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van exclusieve haarden. De haarden zijn naast een bron van warmt ook echte designobjecten. Zo worden ze op maat gemaakt waardoor er voor ieder interieur een passende haard is!

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Boley

____

Boley

____

Meer projecten van Boley bekijken?