RM Sanitair, Easy Drain, douchegoot, luxe, drie modellen

  • RM Sanitair
  • Maagdenburgstraat 8
  • 7421 ZB Deventer

De mooiste douchegoot | Easy Drain

Op de dam in Amsterdam is een waanzinnig project gestart in januari 2017: het realiseren van veertien superluxe appartementen. Dit in december opgeleverde project houdt huis in het voormalige hoofdkantoor van Verwelius Bouwen. Dit eigendomspand is volledig gerenoveerd met als resultaat de mooiste high-end appartementen van hartje Amsterdam. Het is een echte tóplocatie in de prachtige hoofdstad van ons land. Easy Drain is de leverancier die je dan gaat benaderen voor een mooie douchegoot voor het sanitair. Drie zorgvuldig ontworpen modellen zijn hier aangebracht voor een strak resultaat.  

Luxegevoel

Zo’n kantoorpand met horeca opties in de plint  had  een verbouwing nodig om te kunnen fungeren als appartementencomplex. Hier ontstond een mooie  combinatie van werk  van architecten Cees Dam (buitenzijde en trappenhuis) en Pieter Laureys  (indeling appartement en interieur),  onder leiding van Bas Arends (projectleiding)  en Martijn de Jong (engineering). Easy Drain mocht hier natuurlijk  niet ontbreken, omdat zij douchegoten ontwerpen waarbij rekening gehouden wordt met alle mogelijkheden en gebreken van de grote verbouwing van het pand.  

Drie modellen

Easy Drain heeft drie modellen douchegoten beschikbaar gesteld voor dit project: de Compact TAF, de TAF Wall en de Modulo Stone. Deze modellen zijn zeer gebruiksvriendelijk in de bouw vanwege de lage inbouw en de mogelijkheden met het gebruik van verschillendere materialen. Omdat ze in dit project in bestaande constructieve vloeren nieuwe waterverbindingen moesten aanleggen, stuitten ze op de noodzaak tot lage inbouw; iets wat al deze modellen weten te bieden. De verdiepingshoogte stamt nog uit de zestiger jaren en daar moet je dan mee werken. 

Het hoogste segment

Projectleider  Bas Arends is ontzettend enthousiast over de producten van Easy Drain. De douchegoten zijn namelijk makkelijk in te bouwen en goed waterdicht af te werken. Dat betekent niet alleen gegarandeerd lekkagevrij, maar ook een fantastisch strak eindresultaat; iets wat de foto’s kunnen bevestigen. Wanneer je badkamer is samengesteld met ‘Open book’ marmer, gouden tegels en exclusief sanitair, wil je uiteraard ook het hoogste segment afwerking. Bij Easy Drain krijg je dit, omdat je de afvoer zelf nauwelijks ziet.  

  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Easy Drain

____

badkamers, Easy Drain, sanitair

____

Meer artikelen bekijken van Easy Drain?