terrasinrichting, suns tuinmeubelen, Beachclub

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

De mooiste meubels voor je terrasinrichting | SUNS Tuinmeubelen

Heerlijk aan het water, zittend in de zon met een zacht briesje, alsof je ergens in Italië of Frankrijk aan de zee zit. Dat is het gevoel dat Strandhuys IJM wilde bereiken. Vanuit dit droomdoel verzorgde SUNS de terrasinrichting en ligbedden op het strand voor de beachclub aan de IJzeren man in Vught. Gewoon in Brabant.

terrasinrichting, suns tuinmeubelen, Beachclub

Beach karakter

De ligbedden van Strandhuys IJM zijn op maat voor het project ontwikkeld. SUNS liet zich inspireren door de mediterrane ontwerpen en produceerde een all-teak ligbed met een echt beach karakter. Dankzij de royale afmetingen en verstelbare rugleuning ligt deze lounger heerlijk. Wegens het succes van IJM is het ligbed ook opgenomen in de collectie van SUNS onder de naam Lido.

All-teak

De terrasinrichting is grotendeels maatwerk en is geheel uitgevoerd in dezelfde stijl als de ligbedden. De zitelementen, stoelen, hoeken en tafels zijn allemaal gemaakt uit massief teakhout met een verticale belijning. Dit geeft een unieke uitstraling en een lange levensduur. Omdat alles uit eenzelfde lijn is gekozen en vervaardigd, krijg je een evenwichtig beeld. En het is een keuze voor jaren, omdat teak een ontzettend duurzaam materiaal is.

Premium buitenstof

De kussens op banken en ligbedden zijn uitgevoerd met één van de meest recente innovaties in buitenstoffen: Sunproof®. Deze stof is UV- en weerbestendig, schimmelwerend en kleurvast. En terwijl het deze beschermende eigenschappen heeft is het ook nog eens een heel comfortabele en zachte stof.  Niet voor niets zien we het bij diverse loungesets en daybeds van SUNS terug.

terrasinrichting, suns tuinmeubelen, Beachclub

Terrasinrichting op maat

SUNS verzorgt graag terrasinrichting op maat voor de horeca en hotelbranche met producten en materialen die intensief gebruik weerstaan, weerbestendig zijn, een lange levensduur hebben en vooral een unieke uitstraling geven. Uiteraard kan je deze producten ook op je eigen privéterras plaatsen.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

____

____

Meer projecten van SUNS Tuinmeubelen bekijken?