• EUROPA PARKET B.V.
  • Harselaarseweg 49-51
  • 3771MA Barneveld

De mooiste visgraatvloer | Europa Parket  

De ongekende populariteit van de visgraatvloer is eenvoudig te verklaren. Zowel de houtlook als het patroon voegt ontzettend veel sfeer aan je interieur toe, waardoor je vaak al snel klaar bent met het plaatsen van de meubelstukken. De vloer is dan de eyecatcher van de ruimteDe visgraatvloer is allesbehalve nieuw; al in de zestiende eeuw werd dit patroon toegepast op vloeren in Italiaanse landhuizen en kastelen. De visgraatvloer viert juist nu hoogtij omdat nu steeds meer mensen de financiële middelen hebben om dit luxeproduct in huis te halen. De vloer heeft een tijdloos karakter en past daardoor in alle woonstijlen, van modern tot landelijk en van eclectisch tot industrieel. Bij Europa Parket kunnen ze je goed adviseren. Deze prachtige vloer is een mooi voorbeeld van hun kennis en kunde. 

Eiken dubbele visgraatvloer 

Na een prettig en goed adviesgesprek in de showroom, wisten de bewoners van deze prachtig verbouwde orangerie dat zij de juiste vloer voor jarenlang woongenot hadden uitgezocht. Om de authenticiteit van het gebouw te behouden, is gekozen voor een karaktervolle, enigszins robuust ogende eiken dubbele visgraatvloerHet type vloer is eikenplaquettenin een rustige sortering. Het is namelijk goed mogelijk om een andere stijl te creëren. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een lichte plank met weinig kleurvariatie zodat je een rustig beeld krijgt in je huis. Deze vloer is in de fabriek van Europa Parket machinaal verouderd en afgewerkt met een ietwat donkere olie, waardoor hij één geheel vormt met de ruwe muren en prachtige inrichting 

Showroom en rondleiding 

Europa Parket is naast de vernieuwde website gestart met een volledige update van de showroom. Door het grote oppervlak van 600 m² – één van de grootste van midden Nederland – kunnen zij bezoekers het uitgebreide assortiment van Europa Parket tonen. Verder kunnen ze bezoekers een rondleiding door de parketfabriek aanbieden om “the making of” van een parketvloer met eigen ogen te bekijken. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Europa Parket

___

 

 

Europa Parket

 

___

Meer projecten van Europa Parket bekijken?