De must-have speaker

Loxone

Een echte must-have voor de muziekliefhebber: het nieuwe product van Loxone, de quadral In-Ceiling 7 speaker. De naam zegt het al, een speaker welke geïmplementeerd kan worden in het plafond. De nieuwe speaker overtuigt met een uitzonderlijk gelijkmatig en breed geluidsspectrum, dat voor een uitstekend geluidsbeeld zorgt. De plafondluidspreker is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Loxone Audioserver en is daarom de perfecte aanvulling voor een uitstekende audio-ervaring.

must have speaker, speaker, loxone, the art of living

Speaker voor binnen en buiten

De nieuwste speaker van Loxone is geschikt voor binnen- en beschermd buitengebruik. Door de single-frame constructie met minimale akoestische storende randen is het geluid optimaal. Het discrete design zorgt ervoor dat de speaker in geen interieur misstaat.

Kwaliteit

Quadral is de luidsprekerspecialist uit Hannover en staat al bijna 50 jaar voor de beste kwaliteit. In oktober 2020 werd quadral overgenomen door Loxone en maakt sindsdien uit van de Loxone Groep. De quadral In-Ceiling 7 Speaker is de prelude voor verdere gezamenlijke producten.

Slimme woning

Loxone staat erom bekend dat ze iedereen een future-proof totaaloplossing, volgens ieders behoeften, aanbieden. Een slimme woning die jouw leven vereenvoudigt, jou talloze handelingen uit handen neemt en comfort en veiligheid biedt.