De nieuwe natuurgetrouwe collectie: Antao

Villeroy & Boch

Het jubileumjaar van Villeroy & Boch moet groots gevierd worden en dat doen ze natuurlijk het beste door een gloednieuwe premium collectie te introduceren. Deze nieuwe collectie, Antao, is tot stand gekomen door een fijne samenwerking met design duo Kaschkasch. Zij wilden met deze collectie het rustgevende en ontspannen karakter van de natuur vangen. De imperfecte vorm van een dauwdruppel diende dan ook als inspiratiebron. Hierdoor kenmerkt de prachtige collectie zich door wastafels, kranen en badkamermeubels met organische vormen, unieke materialen en natuurlijke kleuren. Deze elementen samen zorgen voor een evenwichtige, feelgood sfeer, die iedere badkamer op luxe wijze weet te betoveren.  

Uniek thema als uitgangspunt 

Het ontwerp duo is dus gefascineerd geraakt door de prachtige dauwdruppels en begon aan de hand hiervan ideeën op te doen, te schetsen en te fotograferen. Op deze manier hoopte zij de perfecte vorm te vinden voor een vernieuwde wastafel. Uiteindelijk is hij gevonden: een vorm die organisch, asymmetrisch en tegelijkertijd perfect harmonieus is. Aan de hand van deze vorm volgende al het andere; de keramiek, de badkamermeubels, het bad en de kranen. Het resultaat is een collectie met aardse kleuren, natuurlijke materialen en matte oppervlakten. Door het dauwdruppel thema verder door te voeren is alles in de badkamer, van badkamermeubel tot accessoires, volledig en tot in detail op elkaar afgestemd.  

Jarenlange ervaring 

Voor Villeroy & Boch is een samenwerking zoals deze niet nieuw. Zij kennen een lange traditie aan verschillende partnerschappen met beroemde designers. Hierdoor weten zij steeds weer spraakmakende collecties te creëren die aansluiten bij het hedendaagse comfort. Bovendien is Villeroy & Boch al jarenlang een van ’s werelds meest toonaangevende merken op het gebied van hoogwaardig keramiek. Zij hebben wereldwijd klanten die kunnen genieten van de kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid van hun producten. Wil je meer informatie over de collecties of verkooppunten? Kijk dan op hun website of neem contact met hen op.  

Editor: Media Team

Datum: 20-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Villeroy & Boch