De nieuwste ontwerpstijl voor luxe buitenverblijven

Bronkhorst Buitenleven

Bronkhorst Buitenleven is erkend specialist in het ontwerpen en realiseren van exclusieve buitenverblijven. Zij doen dit door naar de wens van hun klant te luisteren, adviezen uit te brengen, het buitenverblijf te ontwerpen en het project vervolgens te begeleiden en bouwen. Als koper word je dus volledig ontzorgt. Het bedrijf wil zich echter op een nieuwe manier presenteren en koos daarom voor een nieuwe ontwerpstijl. Met trots presenteren zij dan ook ‘de nieuwste stijltrend’. Dit is een royaal en elegant ontwerp, volgens de nieuwe stijl, dat zich kenmerkt door een riante overstek. Bronkhorst luidt een nieuw tijdperk in met een eerste ontwikkeling; een ontwerpstijl die inspireert en opvalt.

Buitenverblijf, ontwerpstijl, The Art Of Living

Natuurlijke elegantie 

De nieuwe ontwerpstijl van Bronkhorst, genaamd ROHE, werd ontworpen door architect Igor Banušic. Hij staat bekend om zijn streven naar architectonische tijdloosheid en het less is more principe. Mies van Rohe diende dan ook als zijn inspiratiebron voor deze nieuwe ontwerpstijl. Het meest kenmerkende van deze stijl is de eerdergenoemde overstek die schuin omhoog loopt. Hierdoor lijkt het dak optisch slanker en dat is compleet anders dan de dikke randen die je tegenwoordig voorbij ziet komen. Het staat voor natuurlijke elegantie. 

Koploper  

Door deze nieuwe ontwerpstijl pak Bronkhorst haar positie als koploper in de markt weer terug. Het bedrijf neemt stappen en focust zich op het exclusieve buitenverblijf, waardoor zij zich onderscheiden van menig tuinman. Het bedrijf streeft erna deze positie vast te houden door zich hiervoor in te blijven zetten. Dit doen ze door de juiste ontwikkelingen aandacht te geven en zich op het luxe segment te blijven richten. De ontwerpstijl is hier een voorbeeld van, maar levensechte 3D beelden van buitenverblijven tonen dit ook aan.  

Frisse, moderne uitstraling 

Ook de website en de brochure van Bronkhorst hebben recent een fantastische upgrade gekregen. De uitstraling past nu weer volledig bij de organisatie: het benadrukt de kwaliteiten en straalt meer luxe uit. De site is een bron van inspiratie geworden met een frisse, moderne uitstraling. En dat is precies waar zij op zoek naar waren.  

Editor: Media team

Datum: 04-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living