De nieuwe tuinkamer met glazen wand

Metalura

Genieten van iedere zonnestraal, ontspannen in jouw eigen tuin, beschut en uit de wind. Heerlijk buiten zitten in elk seizoen. Met een tuinkamer van Metalura creëer je eenvoudig een mooie, comfortabele ruimte met veel licht door een glazen wand. Je beleeft er iedere dag weer plezier aan.

Een natuurlijke overgang
Een tuinkamer met een glazen wand zorgt voor een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. Zo’n tuinkamer is een mooie, lichte ruimte die als extra vertrek voor de woning inzetbaar is voor vele doeleinden. Het is een plek waar iedereen gezellig samenkomt, maar het is ook een ruimte waar je jezelf terug kunt trekken. De glazen wand zorgt voor ongekend bedieningsgemak. Houdt de panelen dicht wanneer het fris is en zet ze open als de zon schijnt. Met deze slimme buitenkamer van Metalura vervaagt de grens tussen binnen en buiten.

Brede collectie
Bij Metalura kun je terecht voor zes verschillende tuinkamermodellen. Je kunt ervoor kiezen deze aan je woning te plaatsen of vrijstaand ergens neer te zetten. Voor de tuinkamer ontwerpt en plaatst Metalura een stijlvolle dragende constructie, met glazen dak. Waarin direct een transparante of Steel-ART glazen wand wordt geïntegreerd. Daarnaast kun je kiezen unieke draai- en vouwsystemen waarmee je de panelen volledig kunt openen of juist gedeeltelijk gesloten kunt houden. De tuinkamer wordt door eigen monteurs gemonteerd en daarna professioneel gereinigd en schoon bij jou opgeleverd.

Nieuw design
De nieuwste tuinkamer van Metalura is de Arioso. Deze tuinkamer staat voor smaakvolle exclusiviteit. Het is een technisch hoogstandje met een kubistische twist. De Arioso heeft een overstekend glazen dak, waarvan de afwerking geheel naar eigen wens te bepalen is. De Arioso is leverbaar in wel 4 verschillende uitvoeringen en is uit te bereiden met luxe opties zoals geïntegreerde LED-strookverlichting.

Nederlands ambacht
Metalura legt de lat hoog op het gebied van innovatie. Daarom ontwikkelen, produceren en monteren zij al hun glassystemen zelf. Hierdoor kunnen zij een ongekende kwaliteit garanderen en kunnen zij zich specialist in maatwerk noemen op het gebied van tuinkamers, terrasoverkappingen, wandsystemen en windschermen.

Editor: Media team

Datum: 18-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Metalura