De nieuwe waskom collectie: Mineral Pillar

LoooX

LoooX is specialist op het gebied van badkamermeubels en stijlvolle badkamer accessoires. De collecties die zij creëren laten zich het beste omschrijven als stoer, robuust en verrassend. Hiermee brengen ze het woonkamer gevoel naar jouw badkamer. Het bedrijf is dan ook erg verheugd om de uitbereiding van de nieuwe waskom collectie aan te kondigen. Nieuwe vormen en kleuren zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de nieuwste badkamertrends en tegemoet te komen aan de wensen van hun klanten. We vertellen je er graag meer over een van de specifieke producten uit deze collectie: de LoooX Mineral Pillar.

Waskom, badkamer, LoooX, The Art Of Living

Waskom met luxe uitstraling 

Wil je jouw badkamer een stijlvolle upgrade geven? Dan is de LoooX Mineral Pillar waskom wellicht wat voor jou. Bijzonder aan deze wastafelzuil is dat hij gemaakt is van hoogwaardig mineraalmarmer met een gelcoat toplaag. Hierdoor heeft de waskom een luxe en exclusieve uitstraling gekregen. Daarnaast is de zuil vrijstaand, rijkt hij tot de grond en heeft hij een diameter van veertig centimeter. Hierdoor is de wastafel zowel geschikt voor plaatsing in de badkamer als het toilet.  

Verschillende uitvoeringen 

Deze chique badkamerzuil is te verkrijgen in twee verschillende uitvoeringen. Allereerst zou je kunnen kiezen voor een elegante ronde vorm. Maar daarnaast kun je ook gaan voor een strak vierkant ontwerp, dat erg goed past bij iedere moderne badkamer. Bovendien wordt de waskom geproduceerd in drie verschillende kleuren: Matt White, Gloss White en Matt Light Grey. Het maakt hierdoor niet uit waar jouw voorkeur naar uitgaat. De waszuil is hoe dan ook een ware toevoeging aan jouw badkamer.

Waskom, badkamer, LoooX, The Art Of Living

Meer informatie 

Heb je vragen over dit prachtige product of wil je meer weten over de andere projecten of collecties LoooX? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met hen op. Dit kan geheel vrijblijvend. Ook biedt het bedrijf volop badkamer inspiratie.  

Editor: Media Team

Datum: 18-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: LoooX