Easy Drain, doucheput, RM sanitair, douche, badkamer

De nieuwste doucheput | Easy Drain 

Easy Drain is dé marktleider op het gebied van douchegoten en -putten. Iedere dag gaan zij de uitdaging aan om hun producten nog geavanceerder en aantrekkelijker te maken. De nieuwste slag die ze hebben kunnen slaan is op het gebied van inbouwgemak. De nieuwe Easy Drain Aqua Compact is namelijk nu inclusief flens. Zoals de naam al aangeeft is deze doucheput uitgebreid met een voorgemonteerde flens. Dit maakt het installeren van de doucheput nog eenvoudiger. RM Sanitair vertelt je er graag meer over… 

Eenvoudige installatie

De voorgemonteerde flens dient als handig hulpmiddel bij de aanleg van de tegels en maakt het installeren van de doucheput nog eenvoudiger. De Aqua Compact Flens is één van de laagste doucheputten ter wereld! Deze doucheput is leverbaar in de maatvoering 15 x 15 cm en een waterslot van 35 en 50 mm. De Aquaserie is voorzien van allerlei schitterende doucheputten. Typerend aan deze serie is de geringe inbouwdiepte vanaf 60 mm. Hierdoor is hij perfect voor een renovatieklus! Hij is leverbaar in diverse varianten, waaronder in vierkante en driehoekige modellen.  

Makkelijk in onderhoud

Niets is vervelender dan een verstopte of traag werkende doucheput. Wat goed is om te weten, is dat de doucheputten van deze lijn allemaal eenvoudig te reinigen zijn doordat je eenvoudig het waterslot kunt verwijderen. Met de uitbreiding van de Aqua Compact Flens is de serie nu ook voorzien van een doucheput inclusief flens. Nog een mooi voordeel: de doucheput heeft een zeer hoge afvoercapaciteit, waardoor je nooit meer een laagje water in je douche hebt staan. Al enthousiast geworden? De nieuwe Easy Drain Aqua Compact Flens is nú leverbaar! 

Easy Drain, doucheput, RM sanitair, douche, badkamer 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Easy Drain

____

Meer projecten bekijken van Easy Drain?


droombadkamer, easy drain, doucheput, exclusief, innovatief, ontwerp

Easy Drain


“Easy Drain biedt een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton of houten vloerconstructies en natuursteen vloeren.”

__
Meer informatie over Easy Drain?