De nieuwste technologie voor in huis

Loxone

Een product met oneindig veel mogelijkheden. Dat is een korte omschrijving van het nieuwe product van Loxone: de Touch Pure Flex. Deze flexibele drukknop is de ideale toevoeging aan jouw slim project. De Touch Pure Flex heeft een eenvoudige configuratie met verschillende functionaliteiten. Een must have als het gaat over technologie.

Unieke producteigenschappen

De Touch Pure Flex is handig in gebruik waardoor je hem in slechts enkele stappen online kunt configureren. Ook is hij aan te passen naar alle vereisten van jouw projecten. Zo kun je de functies, kleur, lay-out en pictogrammen helemaal aanpassen naar jouw wensen. Daarnaast is de Touch Pure Flex verkrijgbaar in elegante kleuren, zoals wit en antraciet. Het bedieningspaneel is spatwaterdicht en is uitgerust met een temperatuur- en vochtigheidssensor. De nieuwste lasertechnologie is verwerkt in het bedieningspaneel en het is voorzien van een LED Matrix Display. Het oog wil ook wat, daarom is de Touch Pure Flex uitgerust met een gehard glas dat zorgt voor een edele uitstraling.

Functionaliteiten

De Touch Pure Flex heeft veel verschillende functionaliteiten. Zo kan hij dienen in commerciële projecten zoals hotelkamers, en kantoorruimtes. Omdat hij individueel aan te passen is, is het echt een alleskunner en kan hij perfect afgesteld worden op de behoeften in een bepaalde ruimte. Zo kan je hem onder andere gebruiken als kamerthermostaat waarmee je de temperaturen in ruimtes kunt aanpassen. Ook kan je hem gebruiken als deurbel of om muziek mee af te spelen. De Touch Pure Flex is onderhoudsvrij en wordt regelmatig voorzien van gratis updates. Je kunt het product afzonderlijk of samen met andere producten van Loxone gebruiken zoals de Intercom en de NFC Code Touch.

Meer over Loxone

Een Smart Home is meer dan alleen het bedienen en controleren van een woning. Loxone biedt totaaloplossingen voor het creëren van de ultieme Smart Home die helemaal aansluit op ieders behoeften. Een huis dat jouw leven vergemakkelijkt en comfortabel maakt. Verschillende zaken worden automatisch aangestuurd met de technologie van Loxone, denk hierbij aan verlichting, audio, beveiliging maar ook zonwering.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 05-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Loxone