De One by One collectie: haal de mooiste tegels in huis

Douglas & Jones

Een uniek merk kon ontstaan vanuit een veelvoud van unieke samenwerkingen, we hebben het hier over Douglas & Jones. De focus ligt bij hen op innovatie met de belofte van kwaliteit en liefde voor design. De tegelcollecties die zij samenstellen dragen op hun eigen manier bij aan hoogwaardige interessante interieurs. Daarom laten we je graag kennis maken met een tegelserie van het bedrijf; de One by One serie. Met deze veelzijdige collectie haal je prachtige tegels in huis die verschillende elementen van het interieur met elkaar verbinden.  

Tegels in huis, wandtegels, The Art Of Living

Rijkdom van één tegel

De rijkdom van één tegel, zo omschrijft Douglas & Jones de One by One serie. Dit komt door de uitstraling die de tegels hebben. Doordat de tegels aanzienlijk groot zijn, namelijk 100 bij 100 centimeter, kunnen grote oppervlakken gerealiseerd worden en dat geeft een spectaculair effect. Dit betekent dat de minimale tekening van de tegels ook goed tot zijn recht komt. Dit maakt de serie exclusief, veelzijdig en geschikt om toe te passen in vrijwel iedere ruimte.

Kleurenpalet

Het rijke palet aan verschillende kleuren draagt ook bij aan het veelzijdige karakter van de serie. Haal bijvoorbeeld donkergrijze tegels in huis om de badkamer een moderne uitstraling te geven of kies voor een bruine kleur om je keuken van een warme ambiance te voorzien. Maar ook als je houdt van een felle kleur is deze serie perfect. De One by One biedt dus eindeloos veel mogelijkheden, waardoor te tegels passen bij vrijwel iedere interieurstijl.

Bekijk de serie

Deze prachtige serie van Douglas & Jones wil je natuurlijk zelf zien en voelen om zo geïnspireerd te raken. Je kunt dit doen bij een van de dealers van Douglas & Jones. Hier zullen tegel specialisten je eerlijk advies geven en je helpen met het uitzoeken van de perfecte tegel.

Editor: Media team

Datum: 25-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Douglas & Jones