previous arrow
next arrow
Slider

De Opera Domotica

De Opera Domotica is als een van de eerste bedrijven in Nederland gestart met ontwerp, engineering en realisatie van high-end domoticasystemen. Inmiddels is De Opera Domotica een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa. Wij zijn vooral actief in de residentiële (particuliere) sector.

Kwaliteit, comfort, bedieningsgemak, veiligheid en zekerheid. Daar draait het om. U bent op zoek naar een domoticaspecialist die dit begrijpt. Die u goed adviseert, volledig ontzorgt en precies handelt conform uw wensen. U zit goed, want De Opera Domotica maakt úw dromen waar. Welkom.

De Opera Domotica is al meer dan 20 jaar een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa. Wij overzien het hele spectrum (audio/video, beveiliging, elektrische installatie, data en it, wellness integratie, klimaat- en lichtsturing, zonwering) en weten precies hoe je deze optimaal integreert. Het resultaat? Een domotica totaalconcept dat op uw lijf geschreven is. Relax en geniet.

Awards 

CEDIA staat voor Custom Electronic Design & Installation Association. De top van de domoticabedrijven wereldwijd is aangesloten bij CEDIA en CEDIA is tevens de organisatie achter de jaarlijkse uitreiking van de ‘Oscars’ van de domotica. www.cedia.org

Wij zijn trots en blij dat we de afgelopen jaren diverse malen genomineerd zijn voor de CEDIA Awards en deze ook meerdere keren – in de hoogste categorieën! – gewonnen hebben. Deze awards zijn namelijk zeer waardevolle erkenningen van onze kwaliteit.

Showroom

De Opera Domotica beschikt over een prachtige en recent vernieuwde eigen showroom waarin u diverse domotica-oplossingen zelf kunt ervaren en beleven. Bel of mail daarom gerust voor een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen!

 

____

Meer projecten bekijken van De Opera Domotica?

Domoticasysteem

Chefkok Sergio Herman wist in zijn leven al meerdere Michelinsterren te bemachtigen. Dat maakt hem een topchef. De Opera Domotica mag zich graag vergelijken met dergelijke topspelers. De kwaliteit van ingrediënten, service en uitvoering tot in absolute perfectie als speerpunten.

Landhuis De Wielewaal | Frits Philips

Als de dubbele poort die toegang geeft tot landgoed De Wielewaal uiterst traag openzwaait, ligt er een lang pad voor de wielen. Links en rechts bos, afgezoomd met rododendrons. Na een tweede poort opent zich een fantastisch panorama: rechts een enorm gazon en links de woning, opgetrokken in de stijl van een Engels jachthuis.

De ideale thuisbioscoop

Bij het ultieme woongenot mag een professionele thuisbioscoop niet ontbreken. De afgelopen jaren mocht De Opera Domotica voor verschillende opdrachtgevers een thuisbioscoop realiseren. Recent was de home cinema in hun eigen showroom aan de beurt. Het uitgangspunt? De ideale thuisbioscoop volledig te integreren in een woning.

Slimme villa met domoticasysteem

De Opera Domotica heeft in opdracht van de bewoners van deze villa een domoticatotaalconcept verzorgd. Het lichtplan werd totaal afgestemd op de leefgewoontes van de bewoners. Niet alleen een lichtplan maar ook een geavanceerd beveiligingssysteem werd geïnstalleerd.

 De Opera Domotica


“Kwaliteit, comfort, bedieningsgemak, veiligheid en zekerheid. Daar draait het om.

 ___

Contactgegevens:

  • De Opera Domotica
  • Gemullehoekenweg 59
  • 5062 CA Oisterwijk

 


Web editor: Media team     |

Datum: 17 | jul | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media