De Paal Parket | Ontwerpstudio De Boom

Passie en perfectie, dat vind je terug in al onze vloeren. Vanuit onze grote liefde voor materiaal en ambacht, leveren we vloeren die tot in detail aan je wensen voldoen. Of dat nu een authentieke planken vloer is, een klassieke visgraatvloer, traditioneel parket, pvc of laminaat. Wij geloven dat ambacht, sfeer, passie en perfectie niet op een plaatje te zien zijn. Daarom maken wij graag kennis met je tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Zo krijgen wij gevoel bij jou, en krijg jij gevoel bij je vloer.

Projecten van De Paal Parket | Ontwerpstudio De Boom

Informatie over De Paal Parket | Ontwerpstudio De Boom


De Paal Parket
De Paal Parket
De Paal Parket
De Paal Parket
De Paal Parket
Slider_paal1
Slider_paal3
Slider_paal2
previous arrow
next arrow
Hout zorgt voor sfeer in ieder huis

Traditioneel of eigentijds, warm of trendy, karakteristiek of liever wat minder uitgesproken. Als je op zoek bent naar een vloer die bij je past, dan heb je vaak al ideeën over de uitstraling, kleur of sfeer van je vloer. Bij De Paal hebben we hart voor stijl. We denken met je mee om van je huis een echt thuis te maken. Met een vloer die perfect bij je past en zorgt voor sfeer in ieder huis. 

Hart voor hout

Bij De Paal hebben we hart voor hout. Hout zorgt voor gevoel, warmte en sfeer. Het is in onze visie dan ook het mooiste materiaal ter wereld! Hout is onmisbaar voor een ‘groene’ wereld. Het creëert een gezond leefklimaat en hoog wooncomfort. Daarom leveren én leggen wij met veel passie onze houten vloeren

De Paal Parket

Hart voor hout, dat staat centraal in alles wat wij bij De Paal doen. Hout is letterlijk en figuurlijk ‘leven’, het brengt warmte en gevoel en geeft je huis een ziel. Hout draagt bovendien bij aan een beter leefklimaat: het is een natuurlijk, puur en duurzaam materiaal. Het is dan ook onze missie om een gezond leefklimaat en een hoog leefcomfort te creëren voor iedereen. Dat doen we door houten vloeren te bieden die tot in detail passen bij de wensen van onze klanten. Inspiratie, beleving, passie, vakmanschap en kwaliteit staan daarbij voorop.

Ons hart voor hout begint in onze eigen werkplaats, die de sfeer ademt van oude ambachten: elke plank wordt hier uitgepakt en naar wens van de klant bewerkt. Van zagen tot oliën, van het aanbrengen van de juiste kleur tot trommelen voor een ‘geleefd’ effect: we doen het allemaal zelf. We hebben een gespecialiseerde kennis en ervaring, en weten dan ook precies waar we over praten.

Ontwerpstudio De Boom

Bij onze ontwerpstudio ‘De Boom’ begeef je je als interieur architect middenin het hart van hout. Hier komt een houten vloer tot leven zoals dat nergens anders gebeurt. We nodigen je uit hier je eigen, unieke designvloer te ontwerpen. 100% jouw design, 100% onze ambacht.

De Boom bevindt zich middenin De Paal, omringd door onze showroom, houtzagerij en werkplaats. Dat is dus écht in het hart van hout.