previous arrow
next arrow
Slider

De Paal Parket

Een vloer koop je niet van een plaatje
Passie en perfectie, dat vind je terug in al onze vloeren. Vanuit onze grote liefde voor materiaal en ambacht, leveren we vloeren die tot in detail aan je wensen voldoen. Of dat nu een authentieke planken vloer is, een klassieke visgraatvloer, traditioneel parket, pvc of laminaat. Wij geloven dat ambacht, sfeer, passie en perfectie niet op een plaatje te zien zijn. Daarom maken wij graag kennis met je tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Zo krijgen wij gevoel bij jou, en krijg jij gevoel bij je vloer.

Hout zorgt voor sfeer in ieder huis

Traditioneel of eigentijds, warm of trendy, karakteristiek of liever wat minder uitgesproken. Als je op zoek bent naar een vloer die bij je past, dan heb je vaak al ideeën over de uitstraling, kleur of sfeer van je vloer. Bij De Paal hebben we hart voor stijl. We denken met je mee om van je huis een echt thuis te maken. Met een vloer die perfect bij je past en zorgt voor sfeer in ieder huis. 

Hart voor hout

Bij De Paal hebben we hart voor hout. Hout zorgt voor gevoel, warmte en sfeer. Het is in onze visie dan ook het mooiste materiaal ter wereld! Hout is onmisbaar voor een ‘groene’ wereld. Het creëert een gezond leefklimaat en hoog wooncomfort. Daarom leveren én leggen wij met veel passie onze houten vloeren

De Paal Parket

Hart voor hout, dat staat centraal in alles wat wij bij De Paal doen. Hout is letterlijk en figuurlijk ‘leven’, het brengt warmte en gevoel en geeft je huis een ziel. Hout draagt bovendien bij aan een beter leefklimaat: het is een natuurlijk, puur en duurzaam materiaal. Het is dan ook onze missie om een gezond leefklimaat en een hoog leefcomfort te creëren voor iedereen. Dat doen we door houten vloeren te bieden die tot in detail passen bij de wensen van onze klanten. Inspiratie, beleving, passie, vakmanschap en kwaliteit staan daarbij voorop.

Ons hart voor hout begint in onze eigen werkplaats, die de sfeer ademt van oude ambachten: elke plank wordt hier uitgepakt en naar wens van de klant bewerkt. Van zagen tot oliën, van het aanbrengen van de juiste kleur tot trommelen voor een ‘geleefd’ effect: we doen het allemaal zelf. We hebben een gespecialiseerde kennis en ervaring, en weten dan ook precies waar we over praten.

 

____

Meer projecten bekijken van De Paal Parket?

Lijnenspel creëeren met houten vloer

De Paal Parket zorgde voor dit project voor een prachtige houten vloer. In de houten vloer is gebruik gemaakt van contrasterende kleuren. Hierdoor straalt het interieur veel warmte en ontspanning uit.

Boerderijvilla voor groots genieten

Op de plek waar vroeger een boerderij stond, verrees een imposante boerderijvilla. Van de oude boerderij bleven de oorspronkelijke voorgevel en rechterzijgevel behouden en kreeg de spantconstructie van de schuur een nieuwe bestemming.

Villa met rieten dak

The Art of Living mocht de afgelopen twintig jaar bij de meest exclusieve en spectaculaire (villa)projecten binnenkijken. Eén project dat zeker in dit rijtje thuishoort is deze adembenemende villa, gelegen op een schitterend landgoed.

Appartement aan zee

Een oase van rust, ruimte en luxe, gevormd door bijzondere contrasten, een strak lijnenspel en het gebruik van natuurlijke en rijke materialen. Zo laat dit schitterende appartement aan zee zich in een notendop omschrijven.

Chique schuurwoning

Deze ruime villa met open zichtlijnen was voorheen een schuurwoning die op dezelfde kavel staat als een 320 jaar oud boerderijtje. Tijdens de eerste ontwerpsessie werd meteen duidelijk dat het een chique schuurwoning moest worden.

Warm interieur

Deze monumentale, 19e-eeuwse villa is door HILBERINKBOSCH architecten in een ‘nieuw jasje’ gestoken met als resultaat een sfeervol geheel met een warm interieur. De villa is uniek gelegen en omsloten door rivieren en veel groen.

Chic interieur

Wat enkele jaren geleden nog een gedateerde woning was, is nu een bijzonder toonbeeld van eigentijds wonen met een chic interieur. Om deze transformatie te bewerkstelligen vond een grootschalige renovatie plaats.

Landelijk wonen

Wie wil dat nou niet? Een eigen huis bouwen op een ruim kavel in een groene setting. In een buitengebied kijken we binnen bij een markante villa met rieten kap, ontworpen door Van Houtum Architecten.

Prachtige woonkamer met fluwelen bank

Een woonkamer straalt de stijl van de bewoners uit en heeft vaak een centrale positie in de woning. De woonkamer is de belangrijkste plek in het huis waar het gezin samenkomt.

Urban stadsvilla met chique interieur

De opdrachtgever, een jong ondernemend gezin, benaderde Thomas van THOMASDEGIER Interior Design voor de realisatie van een nieuw interieur. Het prachtige pand waar zij wonen had toen een gedateerde indeling, met weinig onderlinge verbindingen.

Moderne villa met persoonlijkheid

In een sfeervolle laan moderniseerde Drijvers Architecten een bestaande woning, ontwierp ze een nieuwbouw en een sprankelend interieur, passend bij de persoonlijkheid van de opdrachtgevers. De woning was verouderd, maar voldoet nu weer aan alle eisen van deze tijd.

Moderne droomvilla

Door aan te voelen en te luisteren naar wat de wensen zijn van de klant, werk je samen naar het uiteindelijke ontwerp toe. De bewoners hadden dan ook een uitgebreid programma met woonwensen wat zorgt voor duidelijke sturing in het ontwerpproces voor deze moderne droomvilla.

 

 

De Paal Parket


“Hart voor hout!

 ___

Contactgegevens:

  • De Paal Parket
  • Duinweg 20
  • Schijndel
  • Contact:
  • Tel.: 073 5495971

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | mei | 2021


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media