De perfecte fronten voor een keuken in Japandi Stijl

SmartDesign Keukenstudio

Next125 staat bekend om zijn authentieke keukens, woonomgevingen en iconische elementen. Zij gaan graag mee met de trends en streven continu naar innovatie. Een trend waar zij op dit moment op ingaan is de Japandi stijl. Deze stijl kenmerkt zich door zijn puristische, strakke en minimalistische uitstraling. Next125 is hiermee aan de slag gegaan en heeft aan de hand hiervan een aantal nieuwe keukenfronten weten te creëren. Deze zijn helemaal van deze tijd en zijn tegelijkertijd stijlvol tijdloos. Je vindt ze daarom ook terug in de collectie van SmartDesign Keukenstudio. 

NX660; een design kader 

De NX660 is een nieuwe lijn en betreft houten keukenfronten met een strak en minimalistisch designkader. Je kunt hier eenvoudig een smaakvolle keuken mee creëren zonder al te veel poespas. Ze zijn te verkrijgen in een vijftal natuurlijke tinten; eiken elegant bianco licht, natuur, zijde grijs, tabak en grafietgrijs.  

NX670; verticale latten 

Vooral met de NX670 haal je eenvoudig de Japandi stijl in de keuken. Deze collectie kenmerkt zich door houten fronten die zijn opgebouwd met verticale latjes. Deze rillen geven de keuken een bijzondere uitstraling die volledig past bij de Japandi Stijl. De fronten zijn te verkrijgen in een eiken bianco licht of een noten natuur afwerking. Hiermee wordt een inspirerende keuken toegevoegd aan het assortiment van SmartDesign Keukenstudio.  

Pocketsysteem  

Deze nieuwe keuken fronten zijn ook uitvoerbaar met het pocketsysteem van Next125. Dit systeem zorgt ervoor dat de keuken zijn rustige en ruimtelijke uitstraling behoud, maar dat bij openen de volledige keuken, pantry of bar zichtbaar wordt en je overal goed bij kunt. Het biedt gemak.  

In de showroom 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze schitterende collectie en al het moois dat Next125 te bieden heeft? Breng dan een bezoek aan de showroom van SmartDesign Keukenstudio. Hier staan een aantal indrukwekkende keukens van het merk, waardoor je een goede indruk krijgt van jouw nieuwe droomkeuken. 

Editor: Media team

Datum: 18-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living