Squaro Infinity Douchevloer, Villeroy & Boch

De perfecte inloopdouche begint met een antislip vloer | Villeroy & Boch

De Squaro Infinty douchevloer van Villeroy & Boch

Dat de inloopdouche mateloos populair is, weten we voortaan allemaal. Iedereen zoekt met een verbouwing of een nieuw gebouwd huis naar een perfecte inloopdouche. Ruimte en luxe zijn begrippen waar we tegenwoordig veel waarde aan hechten bij de zoektocht naar de geschikte badkamer. Het begint natuurlijk allemaal met het zoeken naar de perfecte vloer.

Automatisch lijkt doortegelen van je badkamer naar je inloopdouche een logische optie, maar dit is niet het geval. Natte tegels kunnen vaak erg glad worden en daarnaast zijn voegen ook niet altijd even gemakkelijk schoon te maken. We gaan liever voor praktisch en comfortabel. Hierbij introduceren we de Quaryl Douchvloer. Gevaarlijke valpartijen zijn verleden tijd door de hoogste antislip-klasse van de Squaro Infinity douchevloeren van Villeroy & Boch. De douchevloer loopt drempelloos over in de badkamervloer. Mooi én veilig.

Squaro Infinity is verkrijgbaar in vijf kleuren: Stone White, bruin, grijs, crème of antraciet. (zie de onderstaande foto’s) De douchevloeren zijn gemaakt van het unieke materiaal Quaryl wat erg aangenaam aanvoelt & ultravlak is, waardoor de douchevloer op maat nauwkeurig te maken is. Stel je bent geïnteresseerd in deze Quaryl douchevloer, maar je weet niet hoe de plaatsing zal worden in jouw inloopdouche. De Squaro Infinity douche wordt kant en klaar geleverd met designafvoer en afschot, waardoor de montage snel en makkelijk verloopt.

Squaro Infinity Douchevloer, Villeroy & Boch

Squaro Infinity Douchevloer, Villeroy & Boch

Squaro Infinity Douchevloer, Villeroy & Boch

 

____

Geïnteresseerd in de Squaro Infinity Douchvloer?
Bij aankoop van een Squaro Infinity douchevloer in de actieperiode van 1 juni t/m 30 november 2018 maak je kans op een luxe hotelovernachting in het NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam.
Kijk snel verder voor alle voorwaarden en win via www.villeroyboch.com

 

Meer projecten bekijken van Villeroy & Boch?