De perfecte slimme zonwering voor in huis

Loxone Benelux

Nu er meer warme dagen aankomen en ook de zon steeds vaker te zien is, kunnen we gaan nadenken over zonwering. Voor de automatisatie van zonwering kon je al lang bij Loxone terecht, maar sinds kort ook voor kabelvrije zonwering. Loxone is immers een samenwerking aangegaan met MotionBlinds. Dankzij Loxone wordt de raambekleding powered by MotionBlinds geautomatiseerd, maar de gebruiker kan ook dankzij een simpele trekbeweging de juiste stand selecteren. De naadloze samenwerking zorgt voor nog meer samenwerkingen op vlak van automatisering van zonwering. Perfect dus om jouw woning eenvoudig koel en comfortabel te houden in de zomer.

Zonwering, raam, grijs, woning, the art of living

Alles automatisch

Binnenshuis zijn steeds meer functies en apparaten slim te automatiseren. Denk aan verlichting, klimaatregeling, zonwering en multimedia. Sinds kort hoor de slimme raambekleding powered by MotionBlinds daar ook bij.

De automatisatie van de zonwering zorgt voor koele zomerdagen en met zonlicht gevulde ruimtes in de winter, zorgt voor privacybescherming en kan zelfs worden ingezet als aanwezigheidssimulatie wanneer je op vakantie bent. Wil je toch zelf de touwtjes eens in handen nemen? Dan kan dat heel eenvoudig via de Loxone App of de Loxone drukknopstandaard.

Zonwering, raam, grijs, woning, the art of living

Hoogwaardige designs

Naast dat de raambekleding powered by MotionBlinds enorm functioneel is, ziet de zonwering er ook nog fantastisch uit. De esthetisch hoogwaardige designs zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Denk aan slimme jaloezieën, moderne rolgordijnen en nette plissés. Door het veelzijdige aanbod is er altijd wel een model dat past bij de door jou beoogde interieurstijl.

Meer over Loxone

Loxone is een bedrijf dat zich bezighoudt met huis- en gebouwautomatisering. Door een smart home of building te creëren hopen ze jouw leven te vereenvoudigen. Dankzij de automatisatie van duizenden handelingen kun je genieten van een comfortabele, veilige en energie efficiënte woning. Ze bieden toekomstgerichte toepassingen die voldoen aan ieders behoeften.

Editor: Media team

Datum: 15-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Loxone Benelux