De perfecte tegelvloer: De Elemental collectie

Douglas & Jones

Een kwalitatief hoogwaardige en mooie vloer is een belangrijke investering. Wanneer het een vereiste is dat de vloer lang mooi blijf, is het slim om na te denken over het materiaal waarvan de vloer wordt gemaakt en de levensduur die daarbij hoort. Voor wat voor een soort vloer je ook kiest, het materiaal blijft altijd een aspect om mee te nemen in het maken van een keuze. Daarom houdt Douglas & Jones daar ook rekening mee tijdens het samenstellen van hun veelzijdige collectie keramische tegels. De Elemental serie is daar het perfecte voorbeeld van en daarom lichten we deze collectie graag even uit.

Tegelvloer, Wandtegels, Douglas & Jones The Art Of Living

Elemental serie

De Elemental serie bestaat uit tegels met een hedendaagse en rustige uitstraling. Deze serie herbergt de natuurlijke ambiance van mineraalrijk gesteente in een eigentijdse uitvoering, met de voordelen van keramiek. Het kenmerkende en delicaat gevarieerde oppervlak in rijk geschakeerde tinten zorgt voor een robuuste en elegante uitstraling. Daarnaast zijn de tegels te verkrijgen in een natuurlijk kleurenpalet dat van donker naar licht varieert. Deze collectie geeft iedere wand en vloer dan ook een diepgaande en betoverende charme.

Over Douglas & Jones

Naast deze collectie heeft Douglas & Jones nog meer prachtige series die allen even adembenemend zijn. De tegels die zij in hun collectie hebben zien er niet alleen fantastisch uit maar zijn ook erg functioneel, waardoor ze met een dikkere onderlaag ook in het exterieur toegepast kunnen worden. De collectie wordt dan ook ontworpen door specialisten die waarde hechten aan een hoge afwerkingsgraad en aandacht voor details. Hierdoor is er altijd wel een serie die aansluit bij jouw wensen en past bij jouw interieurstijl. Daarnaast kun je bij verschillende dealers terecht voor advies over de producten van Douglas & Jones. Zo kun je ontdekken welke tegelvloer echt bij je past.

Editor: Media team

Datum: 25-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Douglas & Jones