De perfecte vlonder voor onder een overkapping

Alterwood

Hoe zorg je ervoor dat je onder de overkapping heerlijk zit en optimaal kunt genieten van het buitenleven? Deze vraag is op erg veel verschillende manieren te beantwoorden, maar een fijn terras is zeker een vereiste. Dit creëer je door bijvoorbeeld een vlonder onder de overkapping te plaatsen. Door deze mooie vloer wordt de overkapping eenvoudig bij de leefruimtes getrokken, wat extra bewegingsvrijheid oplevert. Je kunt nu in allerlei weersomstandigheden genieten van het buitenleven. Het is de ideale plek om te ontspannen.  

Samenhang met het interieur

Het maakt niet uit waar je de overkapping in de tuin plaatst, zolang je de interieurstijl maar doortrekt naar buiten. Dit doe je door bijvoorbeeld kleuren, materialen en meubels over te nemen. Maar ook door aandacht te besteden aan de vloer. Gelukkig heeft Alterwood een grote collectie vlonders, die alle hun eigen uitstraling en sfeer hebben. Hierdoor is er altijd wel een type te vinden dat past bij jouw smaak en interieurstijl.  

Millboard planken 

Naast dat de vlonder er fraai uit moet zien, is het ook belangrijk dat hij lang mooi blijft. Om dat te garanderen biedt Alterwood Millboard vlonders aan. Dit blijkt het perfecte alternatief voor de klassieke houten vlonder. De look & feel van echt hout blijft behouden, maar de nadelen worden weggenomen. Dit houdt in dat de vlonders splintervrij, UV- en weerbestendig zijn, bovendien trekken de planken niet krom en zal het geheel niet gaan rotten.  

Ruim assortiment  

De natuurgetrouwe, warme uitstraling van hout wordt bereikt doordat Millboard vlonderplanken kopieën zijn dan echte eiken planken. Het is mogelijk om uit een groot assortiment te kiezen. De planken zijn te verkrijgen in grovere en fijne structuren en diverse kleuren. Hierdoor biedt de collectie voor ieder wat wils. Met deze vlonders levert Alterwood de perfecte duurzame oplossing voor onder de overkapping.  

Editor: Media team

Datum: 18-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Alterwood