zonwering, Weinor, overkapping

  • Showroom
  • Mathias-Brüggen-Straße 110
  • 50829 Keulen/Ossendorf

De perfecte zonwering | Weinor

Deze luxueuze woning met prachtige tuin heeft zijn schoonheid te danken aan architect Marco van Veldhuizen en tuinontwerpbureau Heart for Gardens. De stijl, visie en werkwijze van beide partijen komen sterk overeen, waardoor woning en tuin perfect op elkaar zijn afgestemd. Voor de tuin hadden de bewoners duidelijke wensen. Het moest een typische wolkentuin worden, dus er is gekozen voor veel groen en ronde vormen. Rechte zichtlijnen vanuit de woning vormen basis van het tuinontwerp, de tuin en woning staan zo met elkaar in verbinding. Er ontstaat rust, ritme en ruimte. Weinor heeft middels kwalitatieve en aantrekkelijke zonneschermen gezorgd voor de ultieme zonbescherming.

Tijdloze look

Warme, natuurlijke materialen, weelderig groen en Laurier, Taxus en Buxus in wolkachtige vormen zorgen dat er een sfeervolle en exclusieve ambiance ontstaat. Op die manier zal de tuin over tien tot twintig jaar nog steeds eigentijds en up-to-date aanvoelen. De beplanting die voor deze tijdloze look zorgt zijn de meerstammige bomen en de siergrassen. Het ‘stammenspel’ bij meerstammige bomen geeft een unieke uitstraling en maken deze veel exclusiever dan ‘normale’ bomen. Bij een tijdloze tuin horen uiteraard ook tijdloze zonneschermen. Er is gekozen voor identieke zonneschermen die ook op eenzelfde hoogte zijn gemonteerd, zodat je altijd een eenduidig aanzicht hebt. De kokers van de zonneschermen zijn donker van kleur, wat perfect past bij het donkere dak en de donkere kozijnen van de woning.

Degelijke kwaliteit

Weinor staat bekend om de Duitse degelijkheid van de producten die ze leveren. Ze zijn marktleider in Noord-Europa voor zonwering en weerbescherming op het terras. Als je een Weinor zonnescherm hebt, ben je verzekerd van gecontroleerde kwaliteit, exclusieve doekkwaliteit voor duurzaam stralende kleuren en een ruime keuze in de kleur van het frame middels poedercoating. Alle zonneschermen zijn altijd op maat gesneden oplossingen en dus afgestemd op de individuele wensen van de klant.

zonwering, Weinor, overkapping

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Raphaël Drent

___

___
Meer projecten bekijken van Weinor?