Dé prijswinnende tuinkamer van Vitrona

Vitrona

Genieten van het buitenleven, dat is een wens die velen koesteren. Om dit eenvoudiger te maken helpt Vitrona bij het realiseren van de meest spraakmakende tuinkamers. Het bedrijf begon in 1979 met de productie van diverse soorten overkappingen en zonneschermen. Om een totaalplaatje aan klanten te kunnen bieden kozen zij ervoor om ook complete tuinkamers toe te voegen. Maar om het totaalplaatje te kunnen bieden kozen zij ervoor om daar de tuinkamer aan toe te voegen. We vertellen je graag meer over dit fantastische bedrijf, zij realiseren namelijk de mooist mogelijke projecten denkbaar.  

Met zorg ontwikkeld 

Vitrona houdt zich dus bezig met de productie van luxe tuinkamers. Dit doen zij door de laatste trends te combineren met de wensen van hun klanten. Mode blijft natuurlijk een kwestie van smaak. Zij achten dan ook een project geslaagd als alle wensen goed worden samengevoegd tot een mooi eindresultaat. Tijdens deze samenwerking houdt het bedrijf verschillende zaken voor ogen, zoals de materiaalkeuze, de afwerking en de zekerheid dat het totaalbeeld klopt. Zo blijft het oorspronkelijke idee op de voorgrond in de ontwikkelfase. Deze zorg draagt Vitrona voor ieder project ongeacht dit een vrijstaande tuinkamer is of een tuinkamer die integreert met de woning.  

De Renson Ambassador Award 

Het vakwerk van Vitrona blijft levert genot en dat blijft niet onopgemerkt. Afgelopen najaar wonnen zij onder andere de Renson Ambassador Award voor het beste residentiële outdoor living project van 2022. Dat was een hele eer omdat deze prijs wereldwijd werd verloot onder bedrijven die met Renson samenwerken. De prijs werd aan Vitrona toegekend omdat de producten van Renson op unieke wijze werden toegepast in combinatie met andere duurzame materialen. Het project dat de prijs won kwam tot stand door de klant centraal te stellen en om vanuit daar aan de slag te gaan met de technische uitvoering en het ontwerp. Hierdoor werd de luxe tuinkamer met een complete wellness realiteit.  

Editor: Media team

Datum: 16-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Vitrona