De raamdecoratie trends van 2023

JASNO

Ben je van plan om in 2023 te gaan verbouwen of is het hoog tijd voor een ander interieur? Dan wil je vast op de hoogte gebracht worden van de woontrends in 2023. Welke kleuren mogen niet ontbreken in de inrichting, welke materialen moet je er echt in verwerken en hoe zit het precies met duurzaamheid? Om je hier wat meer informatie over te geven, gaan we wat dieper in op de ontwikkelingen met betrekking tot raambekleding. We vergeten het namelijk vaak, maar mooie raambekleding is erg bepalend voor de sfeer en de uitstraling van jouw woning. JASNO weet dit als geen ander en daarom hebben zij de drie belangrijkste raamdecoratietrends voor je op een rijtje gezet. Laat je hier vooral door inspireren!

Kleuren uit de natuur

Al enige tijd wordt de magie van de natuur toegepast in het interieur. Dit betekent dat we steeds vaker de voorkeur hebben voor natuurlijke materialen en kleuren. Deze trend zie je dan ook terugkomen met betrekking tot raambekleding, voornamelijk in kleurgebruik. Volgend jaar zal gekozen worden voor kleuren die zullen voorzien in warmte en geborgenheid. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieën in zachte zandtinten, maar ook andere bruine en aardetinten zullen erg populair worden. De raambekleding van JASNO sluit hier dan ook naadloos bij aan. Hun raambekleding is namelijk te verkrijgen in een breed assortiment aan lak- en beitskleuren. Kies bijvoorbeeld voor de unieke grijsgroene tint Moss Grey voor een betoverend effect.

Houten raambekleding

Daarnaast moet er ook lang genoten kunnen worden van de raambekleding. Daarom is anno 2023 te zien dat ambacht, kwaliteit en duurzame materialen een belangrijke rol spelen op het gebied van raamdecoratie. Doordat de producten van JASNO zijn gemaakt van duurzaam en stevig Paulownia hout, gaan de shutters en jaloezieën heel lang mee. Dit betekent dat houten raambekleding erg veel huizen zal gaan verfraaien het komende jaar. Dit is dan ook de reden dat JASNO hun houten shutters en jaloezieën aanbeveelt. Je kunt kiezen uit een beits-afwerking of een matte olielaag waardoor de houtnerf duidelijk zichtbaar is. Bovendien past houten raambekleding bij iedere interieurstijl en kun je er haast niet de mist mee in gaan.

Energie besparen met raambekleding

Tot slot is het vast algemeen bekend dat we niet om het fenomeen duurzaamheid heen kunnen. Daarom zal 2023 in het teken staan van het milieu, duurzaamheid en energie besparen. De JASNO shutters en jaloezieën zijn dan ook gemaakt van duurzaam hout dat een isolerende werking heeft. Ze houden in de wintermaanden de kou buiten en in de zomer blijft het huis heerlijk koel. Hierdoor kun je met deze shutters niet alleen het licht reguleren, maar ook energie besparen. Daarnaast zijn de producten van JASNO van hoogwaardige kwaliteit zodat ook levenslang genoten kan worden van de raambekleding.

Meer over JASNO

JASNO is dus een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van raambekleding. Zij leveren altijd maatwerk en weten daardoor ieder interieur met hun producten te verrijken. Ben je benieuwd geworden naar wat zij voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan een kijkje in de JASNO showroom te Eersel of neem geheel vrijblijvend contact met hen op. De specialisten van JASNO helpen je graag verder.

Editor: Media team

Datum: 13-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JASNO