previous arrow
next arrow
Slider

De Rooy Metaaldesign

Vakmanschap en creativiteit

Onze passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling.

Designproducten van staal
De Rooy Metaaldesign ontwerpt al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat.

Vakmanschap
Onze stalen deuren worden in Ederveen gemaakt. We produceren en monteren de deuren volledig zelf, zo waarborgen we de hoogste kwaliteit. Vakmanschap vormt de ruggengraat van ons bedrijf. In nauwe samenwerking met enkele leveranciers hebben we een eigen productieproces opgezet. En voor deze productiemethode, hebben wij een octrooi gekregen. Dit stelt ons in staat elke deur helemaal naar wens te produceren. Moderne productiemiddelen gaan bij ons hand in hand met jarenlange ambachtelijke kennis en vaardigheid. De perfecte uitvoering van elk onderdeel van uw stalen deur, dat is onze missie.

Showroombezoek uitsluitend op afspraak. Dit doen wij om uw wensen met aandacht te kunnen bespreken.

Openingstijden van de showroom:
Maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur. Zaterdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.

___

Alle projecten van De Rooy Metaaldesign bekijken?
  • |

 

Luxe villawoning

Het eindresultaat is een villa die enerzijds past binnen de omgeving en anderzijds volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgevers.

Strak interieur

De Rooy Metaaldesign leverde de kozijnen en taatsdeuren.

Kantoorinrichting

Stalen deuren zijn tegenwoordig in veel bedrijfspanden terug te vinden. Dit komt onder meer door de luxe uitstraling. Ook in praktisch opzicht zijn stalen deuren zeker van toegevoegde waarde. Stalen deuren garanderen namelijk duurzaamheid, elegantie en een mooie lichtval.

Grenzeloos design

Deze exclusieve stalen deur met ronde handgrepen is verzorgd door De Rooy Metaaldesign.

Designdeur met staal, glas én leer

Kiezen voor het plaatsen van een heuse eye-catcher in de ruimte? Ook de eigenaren van deze woning in de provincie Utrecht hebben gekozen voor zo’n eye-catcher, in dit geval in de vorm van een designdeur met staal, glas én leer!

Stalen binnendeuren

Het eindplaatje is na het verbouwen van de keuken volledig gerealiseerd. De Rooy Metaaldesign ging aan de slag met het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van de stalen binnendeuren.

Moderne villa aan het water

De stalen deuren zijn afkomstig van De Rooy Metaaldesign.

Designdeur in strakke woning

De Rooy Metaaldesign plaatste een stalen design deur om meer licht in de woning te halen.

Royale villa met warmte en intimiteit

De prachtige stalen deuren zijn op maat gemaakt door De Rooy Metaaldesign.

Landelijke villa

De omgeving waar deze landelijke villa zich in bevindt zorgt voor een schitterende vertoning. Een gevoel van vrijheid en rust heerst over deze woning.

Glas en leer gecombineerd in een stalen deur

In deze woning is een prachtige combinatie tot stand gekomen. Namelijk een stalen deur met glas én leer. De bewoners hadden de wens voor stalen deuren, die bepaalde ruimtes van elkaar moesten scheiden. Echter, het was wel belangrijk dat de openheid van de woning behouden zou worden.

Bronzen stalen deuren

Stalen deuren zijn absoluut niet meer weg te denken uit de interieurwereld van nu. Klanten willen veel licht en ruimtelijkheid in huis en houden van een stoer randje. Dit weet de traditionele stalen deur allemaal te bieden. Gelukkig blijft de designwereld zich ontwikkelen en de meest nieuwe ontwikkeling op dit gebied is echt amazing!

Stalen deuren in een droomvilla

De stalen deuren van De Rooy Metaaldesign passen perfect in het interieur.

Moderne architectuur

Aan de rand van een centrum in een bosrijke omgeving staat een gloednieuwe villa met moderne architectuur waar bij het ontwerp gekozen is voor een klassieke vorm met schuin dak.

Appartement aan zee

Een oase van rust, ruimte en luxe, gevormd door bijzondere contrasten, een strak lijnenspel en het gebruik van natuurlijke en rijke materialen. Zo laat dit schitterende appartement aan zee zich in een notendop omschrijven.

Stalen deuren op maat

De statement stalen deuren winnen in een rap tempo niet alleen terrein op het gebied van woninginrichting, maar ook binnen kantoren. Meer dan ooit wordt het belang van een inspirerende werkomgeving erkend. Stalen deuren op maat passen dan ook perfect binnen dit nieuwe denken.

De Rooy Metaaldesign team

De Rooy Metaaldesign


“Wanneer u op zoek bent naar vakmanschap in staal dan bent u aan het juiste adres”

 

 

 

De Rooy Metaaldesign

___

Contactgegevens:

  • De Rooy Metaaldesign
  • Bastion 67
  • 3905 NJ Veenendaal

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 18 | apr | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media