Experience center, nieuwe bedrijfspand, De Rooy metaaldesign, stalen deuren, staal

De Rooy verhuist en creëert een Experience Center | De Rooy Metaaldesign

De Rooy Metaaldesign, dat nu nog in Ederveen is gevestigd, gaat verhuizen naar Veenendaal. Het bedrijf pakt zijn spullen en gaat in 2020 verplaatsen naar een ruimer pand dat gelegen ligt aan de snelweg, op Bedrijventerrein de Batterijen. Dit betekent dat het familiebedrijf goed bereikbaar wordt. Binnenkort wordt het riante bedrijfspand gebouwd en kunnen ze straks klanten ontvangen in dit inspirerende pand. “We krijgen meer ruimte voor onze groeiende productie én we gaan een Experience Center opzetten. Daar zijn we écht trots op”, vertelt Marein de Rooy, eigenaar van De Rooy. 

Nieuw pand, ruimte voor innovatie

Het royale nieuwe bedrijfspand in Veenendaal is een stuk groter dan het huidige pand. Dit is niet alleen in het voordeel voor de productie, maar ook voor de innovatie. Het innovatieve idee is het realiseren van een Experience Center. “In ons Experience Center kunnen architecten en klanten langskomen om de stalen deuren écht te voelen, proberen en te bekijken. In dit Experience Center komen al onze soorten stalen deuren te staan. Ook komt er een doorkijk naar de werkplaats, zodat iedereen letterlijk kan zien hoe onze vakmensen de deuren produceren. Vakmanschap en creativiteit, dat gaat bij ons hand in hand”.

Experience Center

Wil je stalen deuren, maar twijfel je hoe en wat? Neem dan over een paar maanden een kijkje in dit Experience Center. Zoals Marein de Rooy al zegt is dit de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw stalen deur! Je ziet verschillende soorten, maten, kleuren en nog veel meer. Bovendien kunnen de medewerkers je een passend advies op maat geven.

Kwaliteit van designproducten

De Rooy maakt al jaren hun designproducten van staal zelf. Ze werken met de beste materialen en partners, waardoor de Rooy altijd uitmuntende kwaliteit biedt. De verbinding tussen het vakmanschap en de creativiteit van het bedrijf is van grote waarde voor het succes van de Rooy Metaaldesign.

___

Tekst: De Rooy Metaaldesign
Fotografie: De Rooy Metaaldesign

 

Experience center, nieuwe bedrijfspand, De Rooy metaaldesign, stalen deuren, staal

 

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?

 


Experience center, nieuwe bedrijfspand, De Rooy metaaldesign, stalen deuren, staal

De Rooy Metaaldesign


Wanneer u op zoek bent naar vakmanschap in staal dan bent u hier aan het juiste adres!

__
Meer informatie over De Rooy Metaaldesign?