De fabrieksshowroom van B Dutch als waar inspiratiecentrum

B Dutch

Wie de deuren van de fabrieksshowroom van B Dutch openslaat, komt ogen te kort. Lopend langs de verschillende collecties ontdek je de oneindige mogelijkheden die het merk te bieden heeft. Stijlvol, luxe en tot in detail afgewerkt. Puur Nederlandse designs die opvallen binnen de badkamer- en keukenmarkt. Wij spreken eigenaar Luciën van de Ven over dit unieke merk.

Van de ene in de andere verbazing

“Veel van onze klanten brengen op advies van hun (binnenhuis-) architect een bezoek aan onze fabrieksshowroom. Bij binnenkomst vallen ze vaak van de ene in de andere verbazing”, vertelt Luciën. “Niet alleen door de uitgebreide mogelijkheden die onze collectie te bieden heeft, maar ook doordat alles bij ons in eigen fabriek met de hand wordt gemaakt.” De strakke en tijdloze stijl die doorgevoerd is in onder andere de badkamermeubels, kookeilanden, ligbaden en toiletfonteinen voelt bijna on-Nederlands aan. “Het is daarom erg leuk om klanten bij hun bezoek te laten zien hoe wij als puur Nederlands merk te werk gaan en ze daarbij een inkijkje te geven in ons productieproces”, vult Luciën aan.

Perfecte afwerking tot in detail

B Dutch werkt met totaalconcepten voor zowel keukens als badkamers. Samen met een gepassioneerd team van deskundige vakmensen zet B Dutch het merk rechtstreeks vanaf de bron in de markt. “Binnen onze uitgebreide collecties zijn uitsluitend de beste materialen goed genoeg”, geeft Luciën aan. “Wij werken daarbij veel met solid surface corian en keramiek. Binnen ons productieproces kunnen wij deze materialen tot in de perfectie afwerken. Alleen zo kunnen wij de topkwaliteit leveren waar onze klanten van heinde en verre voor naar Cuijk komen.” Voor deze hoogstaande kwaliteit hoeft zeker niet de hoofdprijs neergelegd te worden. “Wij verkopen onze producten zowel aan particulieren als aan zakelijke partners zoals (binnenhuis-) architecten, installateurs en interieurbouwers”, legt Luciën uit. “Dit doen wij zonder te werken met andere partijen. Hierdoor kopen onze klanten direct bij de maker, houden we onze werkwijze transparant en onze collectie vriendelijk geprijsd.”

Inspiratiecentrum waar alle kennis samenkomt 

In de fabrieksshowroom van B Dutch komt alle kennis op het gebied van badkamers en keukens samen. Hier ontdek je pas echt de vele mogelijkheden die het merk te bieden heeft. Zowel op het gebied van materialen, als de kleuren en verschillende maatvoeringen. “Onze fabrieksshowroom is een waar inspiratiecentrum voor onze klanten. We vertellen ze graag ons verhaal, laten zien wat er allemaal mogelijk is en geven ze daarbij goede adviezen.” Zo kan de strakke en tijdloze stijl van B Dutch toegepast worden in iedere woning. “Wie op zoek is naar een luxe en tijdloze keuken of badkamer slaagt bij ons altijd”, sluit Luciën af.

Editor: Media team

Datum: 27-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van B Dutch

Fotografie: B Dutch