Speedgate, HTC parking en security, toegangspoorten, bescherming, beveiliging, poort

  • HTC Parking & Security
  • Tweede Bloksweg 72
  • 2742 KL Waddinxveen

Toegangsbeveiliging was nog nooit zo stijlvol | HTC parking & security

Dat een stijlvol design en optimale beveiliging heel goed samengaan, bewijzen de Speedgates® van HTC parking & security. Maak kennis met deze exclusieve, eigentijdse toegangspoorten, die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende situaties. Je komt ze bijvoorbeeld tegen op locaties die toegangsbeveiliging van het allerhoogste niveau vereisen. Denk aan ministeries, rechtbanken, vliegvelden en bij grote multinationals. Maar ze zijn ook geliefd onder de rich and famous voor de beveiliging van een landgoed of villa. Kortom, deze Speedgates beveiligen alles wat je lief is. Op een stijlvolle, robuuste en gebruiksvriendelijke manier.

Speedgate, HTC parking en security, toegangspoorten, bescherming, beveiliging, poort

Een design op maat voor elke toepassing

De promofilm en afbeeldingen op deze pagina laten zien dat de mogelijkheden qua design eindeloos zijn. Of je nu houdt van strak en modern, klassiek, landelijk of industrieel, de Speedgate wordt custom made gemaakt en kan op die manier perfect afgestemd worden op jouw wensen. Zo creëer je een toegangspoort die naadloos aansluit bij de rest van de architectuur. Van een hekwerk in Ibizastijl tot een volledig transparante opstelling, een smaakvolle stalen constructie of een moderne combinatie met robuust hardhout: het kan allemaal. Jij bepaalt de uitstraling, HTC zorgt voor de productie, installatie en service.

Speedgate, HTC parking en security, toegangspoorten, bescherming, beveiliging, poort

Veilig én gastvrij

Een toegangspoort moet behalve stijlvol, uiteraard ook veilig zijn en snel en soepel werken. Op ieder moment van de dag en ongeacht de gebruiksfrequentie. Zodat jij erop kunt vertrouwen dat ongenode gasten buiten blijven, terwijl je tegelijkertijd vrienden, familie, bekenden en geliefden een warm welkom kunt geven. Een goede eerste indruk is immers goud waard. Een indruk die begint bij de entree. Making an entrance noemen ze dat bij HTC. De verschillende hightech Speedgates in het assortiment voldoen daarom allemaal aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarbij kun je kiezen voor aanvullende opties zoals:

 

  • Boven- en/of onderaandrijving
  • Super Trackless met bovenaandrijving in de kolommen
  • Een inbraak- en kogelwerende uitvoering
  • Stoplichten, led-verlichting en extra belijning
  • Kant-en-klare levering op betonfundatie

 

Bovendien is het ook mogelijk om de Speedgate as a service af te nemen. Handig als je liever geen grote investering doet, maar wel wilt profiteren van een topkwaliteit toegangspoort. Voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd van een optimale beveiliging van je terrein en alles wat je liefhebt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud en service.

 

 

 

Tekst: HTC parking & security
Fotogr.afie: HTC parking & security

___

HTC Parking & Security, beveiliging, speedgates, toegangspoort, toegangsbeveiliging, security oplossingen

___

Meer projecten bekijken van HTC parking en security?