De stalen deuren van Perfect View Windows

Perfect View Windows

Perfect View Windows is al jarenlang trotse partner van MHB te Herveld. MHB is specialist in het produceren van stalen kozijnen en dat sluit precies aan bij het expertise van Perfect View Windows. Beiden produceren zij stalen deuren met een minimalistisch design. De deuren die zij realiseren zijn slank, sterk en geïsoleerd. Ook bieden zij volledig maatwerk, waardoor de deuren volgens verschillende stijlen gemaakt kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor een strak ontwerp, met veel glas en een interessant lijnenspel of speel met licht.  

Voordelen van stalen deuren 

Het massief stalen profiel, van de stalen deuren die door MHB worden geproduceerd, zorgt voor stevigheid. Ook biedt het mogelijkheid ultra slank te werken en dat betekent dat veel natuurlijk licht naar binnengehaald wordt. Daarnaast worden de standaard stalen buitendeuren aangeboden met vijf of meer sluitpunten. Dit is meer dan gemiddeld, maar op deze manier kunnen de deuren perfect gesloten worden zonder dat de inbraakgevoeligheid wordt belemmerd. Wil je de deuren nog beter beveiligen? Dan zou je deurmagneetcontacten kunnen laten monteren. Deze worden op een mooie manier weggewerkt en zijn aan te sluiten op ieder alarmsysteem.  

Volledig maatwerk 

De stalen deuren worden opgebouwd uit massief stalen strippen en zijn zoals al werd benoemd volledig maatwerk. Iedere gewenste indeling is mogelijk en niets is te gek. Voor toegangsdeuren welke zijn voorzien met cilindersloten zijn een aantal deurtypes ontwikkeld. Ieder deurtype biedt unieke voordelen, waarbij het minimalistische design en de veiligheid wederom naar voren komen. Daarnaast zijn deze buitendeuren gemaakt om lang mee te kunnen gaan. Daarom werd ook goed nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid. Iedere deur heeft dan ook een eigen functie die samenhangt met de kwaliteit die Perfect View Windows en MHB garanderen.  

Ben je opzoek naar een goed geïsoleerde deur die de buitenruimte naar binnen haalt? Dan zal je al snel bij Perfect View Windows terecht komen. Samen met MHB waarborgen zij topkwaliteit.  

Editor: Media team

Datum: 23-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living