De Terrazzovloer: Een authentieke vloer in een nieuw jasje

DRT Vloeren

Al een flink aantal jaren is DRT vloeren dé specialist op het gebied van betonlook vloeren. De vloeren die zij realiseren zijn voornamelijk gietvloeren en passen daardoor erg goed bij de moderne interieurstijl. Maar ook in andere situaties kan een gietvloer van DRT Vloeren de perfect basis vormen voor het verdere interieur. We laten je dan ook graag kennis maken hun Terrazzovloer. Deze vloer heeft een authentieke uitstraling en is erg innovatief op zowel esthetisch en praktisch vlak. Het is de perfecte keuze voor iedereen die elegantie en stijl wil toevoegen aan het interieur.  

Vloer, vloeren, DRT Vloeren, The Art Of Living

Een blijvende indruk  

De Terrazzovloer van DRT Vloeren is op dit moment erg populair. Dit heeft allereerst te maken met de stijlvolle uitstraling van de vloer. Zoals al werd benoemd heeft de vloer een hedendaagse, maar klassieke uitstraling die erg goed past bij verschillende interieurstijlen. De vloer is volledig naar jouw eigen smaak vorm te geven. Of je nu kiest voor een subtiel patroon of gedurfde kleuraccenten, je kunt er zeker van zijn dat jouw Terrazzovloer een blijvende indruk achter laat.  

Vloer, vloeren, DRT Vloeren, The Art Of Living

Een duurzame vloer 

Naast dat de Terrazzovloer beschikt over een adembenemende uitstraling, zijn ze ook ontzettend sterk en duurzaam. Dit houdt in dat de vloer tegen een stootje kan. Hij is bestand tegen dagelijkse slijtage, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om krassen, deuken of andere beschadigingen. Laat je de vloer plaatsen in een drukbezochte woonkamer, een stijlvol kantoor of in een trendy café? Het maakt niet uit, want de vloer zal altijd zijn ongekende schoonheid behouden en kent daardoor een erg lange levensduur.  

Meer over DRT Vloeren 

De Terrazzovloer toont precies waar DRT Vloeren voor staat: innovatie. Het bedrijf is innovatief op het gebied van productontwikkeling en is al sinds 1983 actief op de esthetische gietvloermarkt. Bovendien is DRT Vloeren de eerste organisatie in de Benelux dat een eigen service, onderhoud en een schadeherstel afdeling had. Hierdoor kan de tweede generatie, die nu aan het roer staat van het familiebedrijf, een ongekende service bieden en inspelen op de veranderingen in de branche zodat ze altijd voorop blijven lopen op het gebied van trends en ontwikkelingen. 

Editor: Media Team

Datum: 22-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DRT Vloeren