De Teso badkamerradiator brengt warmte én kleur!  

Instamat  

Een perfecte combinatie van prachtig design en functionaliteit. Zo kun je de Teso badkamerradiator van Instamat het best omschrijven. Gemaakt van aluminium, met een mooie, minimalistische uitstraling. De Teso is voorzien van een vlakke voorkant met daarop een handdoekstang. Deze is verkrijgbaar in een verchroomde versie en in vele trendy kleuren. Er kan worden gekozen voor een sterk kleurencontrast, een subtiel spel van verschillende tinten of voor een decoratieve verwarmingsoplossing in één kleur om de impact van de Teso te minimaliseren. Dit maakt het mogelijk om de radiator volledig aan te passen aan je eigen interieurstijl.  

Flexibel 

De Teso kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd en kan tot drie elementen worden opgebouwd. Tevens is deze badkamerradiator in een elektrische variant leverbaar. De verscheidenheid van kleuren, het tijdloze design en het comfort zorgen ervoor dat de Teso een zeer flexibel product is, geschikt voor elke (bad)kamer.  

Designers  

De Teso is ontworpen in Italië door Dante Oscar Benini en Luca Gonzo. Dante Oscar Benini, een leerling van Scarpa en Niemeyer, heeft meegewerkt aan projecten over de hele wereld. In 1997 richtte hij “Dante O. Benini & Partners Architecten” op. Met kantoren in Milaan en Istanbul heeft het bedrijf verschillende afdelingen op het gebied van architectuur, stedenbouw en design. Samen met Luca Gonzo richt hij zich op projecten waarbij creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid belangrijke speerpunten zijn.  

Meer over Instamat  

Instamat biedt een toonaangevend trendsettend assortiment (design)radiatoren die gezien mogen worden. Van fraaie minimalistische designradiatoren tot klassieke badkamerradiatoren, voor elk type interieur bieden zij een oplossing. Belangrijke speerpunten daarbij zijn innovatie en inspiratie. De ultieme combinatie van design en warmte zorgen voor luxe en welbehagen in huis. Vormgeving en functionaliteit staan daarbij voorop, evenals een jarenlange garantie voor een optimale warmte én superieure kwaliteit. Instamat behoort tot de grootste leveranciers van modern vormgegeven radiatoren voor de particuliere markt in Nederland en is niet voor niets dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken. Meer informatie: www.instamat.nl  

Editor: Media team

Datum: 30-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Instamat