zitzakken, SEO Geek, high end, comfort, decoratie, modern

De transformatie van de zitzak

Interieurtrends veranderen continue. Deze veranderingen vinden plaats met betrekking tot de seizoenen, maar ook wanneer we kijken naar een bepaalde tijdsgeest. Soms zijn trends waarneembaar op het gebied van gebruikte materialen of kleuren, maar we zien ook regelmatig nieuwe attributen of interieurartikelen hun intrede maken. Een van de objecten die steeds vaker een serieus onderdeel van de inrichting vormt is de zitzak. Voor veel mensen is de zitzak een voorwerp met een enigszins kinderlijk imago die vooral gebruikt kan worden voor in de speelhoek en in de tuin, maar de zitzak heeft een behoorlijke re-branding ondergaan en we zien dan ook steeds meer moderne en stijlvolle high-end zitzakken terugkomen in moderne interieurs in diverse stijlen.

zitzakken, SEO Geek, high end, comfort, decoratie, modern

High end zitzakmerken brengen klasse en stijl, maar ook extra comfort in huis

De zitzak als interieurartikel heeft vele voordelen en maakt de inrichting een stuk flexibeler, omdat deze makkelijk te verplaatsen is. Er zijn een aantal merken aanwezig op de markt die naar voren zijn gekomen met een aantal baanbrekende designs. Deze designs zijn toonaangevend, omdat deze het kinderlijke imago van de zitzak doorbreken en laten zien dat een zitzak de perfecte aanvulling kan zijn in een moderne inrichting. Zitzakken van merken, zoals Vetsack en Sackit laten zien dat een zitzak perfect past in een modern interieur. Met betrekking tot het comfort is er ook rekening gehouden met een ander en ouder publiek. Er zijn dan ook steeds meer designs beschikbaar die de vorm beter behouden door een kwalitatief hoogwaardige vulling en die er daarmee dan ook voor zorgen dat het zitcomfort aanzienlijk beter is. Een high-end zitzak als design artikel is dan ook niet alleen bedoeld voor de aankleding, maar biedt ook vernieuwd zitcomfort thuis.

Gebruik een stijlvolle poef als decoratie of als bijzettafel in een modern interieur

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe impuls in je interieur of op zoek bent naar een manier hoe je stijlvol een loungevibe kan creëren binnen jouw inrichting dan is een zitzak absoluut het overwegen waard. Er zijn steeds meer beanbags beschikbaar voor een volwassen doelgroep die de mogelijkheid bieden om heerlijk te loungen in je eigen huis. Ook de toevoeging van een stijlvolle poef kan de sfeer in een ruimte compleet veranderen. Diverse design poefs kunnen gebruikt worden als stijlvolle bijzettafel, decoratief interieurstuk of zorgen voor extra comfort om de voeten op te leggen wanneer je even lekker de benen wilt strekken wanneer je op de bank zit.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!

 


 

zitzak, SEO Geek, high end, comfort, decoratie, modern

The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.