De tv-wand als het stijlvolle middelpunt van het interieur 

Huis van Strijdhoven

In het interieur wordt de tv als het centrale middelpunt genomen. Dit houdt in dat de rest van de inrichting hiernaar toe gericht is. Het maakt niet uit of de tv dient als achtergrondgeluid met ondersteunend beeld of juist heel aanwezig is, het vormt hoe dan ook een belangrijk onderdeel van ieder prachtig interieur. Huis van Strijdhoven ontwerpt alle tv-wanden op maat en volledig naar de wensen van hun klanten. Het bedrijf maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de tv netjes weg te werken in een nis, om deze minder opvallend te maken, of strak te verwerken tegen een wand, waardoor deze het lijnenspel van de dieperliggende nissen om de tv heen worden opgepakt.

Het centrale middelpunt 

Huis van Strijdhoven ziet dat opdrachtgevers vaak de wens hebben om een sfeervolle haard met tv te centreren in het ontwerp. Wanneer zij deze vraag krijgen zullen ze onderzoeken hoe beide belangrijke onderdelen te combineren zijn in een gedetailleerd ontwerp van een wand met bijpassende materialisatie. Denk aan het samenvoegen van keramiek en leer, of eikenfineer met natuursteen waardoor er spanning gecreëerd wordt tussen losse onderdelen die uiteindelijk wel aanvoelen als één spraakmakend geheel.

Wand, interieurontwerp, Huis van Strijdhoven, The Art Of Living

Opbergruimte  

Daarnaast verwerkt Huis van Strijdhoven ook vaak extra opbergruimte rondom de tv voor technische apparatuur die uit het zicht mag blijven. Ook wordt door hun klanten vaak gekozen voor een wand met een open opbergruimte. Het zorgt ervoor dat persoonlijke items en interieuraccessoires op mooie wijze tentoongesteld kunnen worden.

Een home cinema  

De vraag naar een aparte tv-kamer of een heuse home cinema wordt ook steeds groter. Ook hiervoor ben je bij Huis van Strijdhoven aan het juiste adres. Zij ontwerpen graag een ruimte die volledig in het teken staat van ontspanning. Dit uit zich in luxe loungebanken, een hoogwaardige tv of projector, een goede akoestiek en oog voor comfort. Door vanaf het begin af aan al rekening te houden met deze elementen zijn concessies niet nodig.

Editor: Media Team

Datum: 28-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art f Living