De ultieme tuinkamer: hoe ziet deze eruit?

Vitrona

Hoe ziet de ultieme tuinkamer eruit? Ten eerste voldoet het aan comfort en privacy, het is een plek waar je tot rust kan komen na een lange dag of in je vrije weekend. Ten tweede is het een functionele ruimte die zowel kan dienen als open en gesloten ruimte. De lamellen in de tuinkamer stellen je in staat om de perfecte balans te vinden tussen lichtinval, privacy en ventilatie. Deze sublieme tuinkamer laat weinig te wensen over!

Schuifbare lamellen, roteerbare lamellen, tuinkamer

Roteerbare lamellen

De lamellen in de overkapping zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Met een simpele druk op de afstandsbediening kun je de lamellen roteren en zo optimaal genieten van de zonnestralen, de gewenste hoeveelheid licht binnenlaten of de overkapping sluiten tijdens slecht weer. Het slimme dakontwerp zorgt ervoor dat regenwater moeiteloos wordt afgevoerd via een vals verloop naar de voorlijst. Daar bevindt zich een watergoot, waardoor het systeem uiteindelijk via de staanders wordt afgevoerd.

Schuifbare lamellen

De zijwanden van de overkapping zijn voorzien van screens en panelen met roteerbare lamellen, die tevens schuifbaar zijn. Deze veelzijdige panelen bieden niet alleen de perfecte lichtregulering, maar zijn ook ideaal voor het creëren van privacy. Met deze wanden wordt de ultieme ‘finishing touch’ toegevoegd aan de tuinkamer. De combinatie van functionaliteit en stijl maakt deze zijwanden een onmisbaar element voor de ultieme tuinkamer.

Maak van jouw tuin een plek waar je kunt ontspannen, tot rust kunt komen en kunt genieten van de schoonheid van de natuur. Met de roteerbare lamellen en schuifbare panelen van Vitrona, kun je genieten van de perfecte balans tussen licht, privacy en ventilatie. Neem contact op met Vitrona en ontdek hoe zij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw droomtuinkamer.

Editor: Media Team

Datum: 23-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Vitrona