De voordelen van een loungeset

Het is vandaag 16 graden en de zon schijnt volop. De meteorologische lente is vandaag begonnen en dat kunnen we merken. Wat een héérlijk weer voor deze tijd van het jaar. Om dit stuk te schrijven heb ik dan ook even mijn laptop mee naar buiten genomen. Inmiddels lig ik op een loungeset te genieten, ideaal. Hieronder vertel ik je meer over de voordelen van zo’n loungeset.

loungeset, heuts, the art of living

1. Comfortabel liggen

De meeste loungesets worden geleverd inclusief een bijpassende kussenset. Dankzij deze kussens zal je gemakkelijk een fijne houding kunnen vinden op de set. Daarnaast kan je met een loungeset kiezen wat voor houding je aanneemt. Met een stoel of een bankje kan je helaas niet languit in de zon liggen, maar alleen rechtop zitten. Wel zo lekker als die volop schijnt om ook even de beentjes te strekken!

2. De ruimte

Het is regelmatig voorgekomen dat we met een man of zes op onze loungeset genoten van wat zonnestralen. Met een loungeset kan je al gauw veel mensen kwijt. De sets bieden namelijk meer ruimte dan een paar stoelen. Daarnaast kan je de voetenbankjes van de set vaak prima gebruiken als stoel. Zo heb je weer extra ruimte voor meer gasten.

3. Modulair systeem

Tegenwoordig zijn de meeste loungesets modulair. Dit houdt in dat je de verschillende onderdelen van de set op meerdere manieren kan combineren. Zo kan je met één set veel verschillende indelingen maken in je tuin. Ben je iemand die niet te lang tegen een zelfde opstelling wil aankijken? Dan is zo’n modulaire set perfect voor jou.

Ook zorgt dit ervoor dat je ruimte kan besparen, je kan de sets namelijk ook gemakkelijk weer opbergen. Sommige loungesets zijn zelfs stapelbaar, zo kan je de complete set in een hoek zetten wanneer je hem voor een poosje niet meer gaat gebruiken.

Ben je enthousiast geworden over een loungeset? Bekijk hier een aantal mooie loungesets die passen in jouw tuin!

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.