De voordelen van een luxe tuinkamer

Solarlux

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je zit heerlijk buiten in de tuin op een warme, mooie zomerdag en opeens pakken donkere wolken zich samen en het begint ontzettend hard te regenen. Je kunt niet anders dan snel je spullen pakken en naar binnen verhuizen. Dit vergt erg veel moeite. Het zou natuurlijk ideaal zijn als je heel eenvoudig gewoon op kunt staan om de glazen wanden te sluiten. Dit betekent dat een tuinkamer van Solarlux de uitkomst biedt. Ben je geïnteresseerd? Lees dan gauw verder.  

Tuinkamer, Overkapping, Solarlux

Bescherming tegen weersomstandigheden 

Een glazen tuinkamer van Solarlux biedt natuurlijk prachtig zicht over de tuin en de schitterende omgeving, maar daarnaast zorgt hij er ook voor dat jij, jouw meubels én planten beschermd worden tegen alle weersomstandigheden. Wil je genieten van de voorjaarszon? Dan zijn de afzonderlijke glaspanelen eenvoudig te openen en kun je ze ruimtebesparend parkeren. Is het wat kouder of regent het? Dan zijn ze net zo makkelijk weer te sluiten middels het schuifdraai- of schuifsysteem.  

Tuinkamer, Overkapping, Solarlux

Vrijstaand of vast 

Je kunt ervoor kiezen om de tuinkamer vrijstaand in de tuin te plaatsen, maar je zou hem ook direct aan de woning kunnen voegen. Ga je voor deze laatste optie dan fungeert hij ook als warmtebuffer. Het is echter zo dat wanneer de zon op de tuinkamer staat, deze ontzettend snel opwarmt, deze warmte is daardoor ook in huis te voelen. Een directe verbinding met de woning is daardoor ook niet noodzakelijk en het is een geweldige oplossing wanneer je energie wil besparen.  

Maatwerk tuinkamer 

Solarlux biedt verschillende varianten aan, toch maakt het niet uit welke je kiest. Alle tuinkamers zijn volledig af te stemmen naar jouw behoeften en wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende materialen zoals aluminium of hout, maar daarnaast is het ook mogelijk om de kleur, het design en de uitrusting aan te passen. Bovendien kun je extra’s toevoegen, denk bijvoorbeeld aan bijpassende zonwering voor een betere bescherming tegen overmatig zonlicht of kies voor geïntegreerde Ledverlichting voor een aangename sfeer.  

Editor: Media team

Datum: 10-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Solarlux