De voordelen van een Monoblock zwembad

Starline

Al sinds 1973 produceert Starline composiet Monoblock zwembaden. Een Monoblock zwembad is een voorgefabriceerd zwembad dat uit één geheel bestaat. Dit type zwembad is niet alleen een lust voor het oog, maar het product kent ook tal van functionele en technische voordelen. Dus wanneer je opzoek bent naar een elegant zwembad van topkwaliteit, ben je bij Starline aan het juiste adres. We vertellen je dan ook graag nog veel meer over de composiet Monoblock zwembaden.

Zwembad, Tuinontwerp, Starline

Bepaal de sfeer

Doordat het composiet Monoblock zwembad uit één geheel bestaat voorziet hij in een luxe uitstraling. Het zwembad kent strakke lijnen, gladde wanden en een gladde bodem met een naadloze structuur. Daarnaast biedt Starline de mogelijkheid om de sfeer van het zwembad zelf te bepalen. Het Nova Line en Infinity line zwembad voorzien bijvoorbeeld in een moderne uitstraling, terwijl de Classic Line een klassieke mediterrane sfeer biedt.

Zwembad, Tuinontwerp, Starline

Eenvoudige plaatsing

Starline produceert Monoblock zwembaden volledig in hun eigen fabriek en levert ze als één geheel. Dit is inclusief looptrappen, accessoires en inbouwdelen, zoals een jetstream of verlichting. Hierdoor kan het zwembad eenvoudig en snel geplaatst worden. Je zal weinig last ervaren van bouwwerkzaamheden en je kunt uitgaan van een hoogwaardige kwaliteit. Starline is natuurlijk welbekend met hun eigen product.

Andere voordelen

Doordat de wanden en bodem van een Monoblock zwembad erg glad zijn is vuil eenvoudig te verwijden. Ook voelt alles zacht aan, wat bevorderlijk werkt met betrekking tot de zwembeleving. De composiet zwembaden van Starline hebben ook een goede, sterke isolerende laag. Dit betekent dat het zwembad zijn tempratuur voor lange tijd behoudt en jij er optimaal gebruik van kunt maken. Dit is niet alleen energiebesparend, maar ook goed voor het milieu. Tot slot zal je ook geen last hebben van lekkages, wanneer je kiest voor een Monoblock zwembad. Alles staat dan ook in het teken van zorgeloos genieten.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 18-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hans Gorter

Architect: Vermeer Architecten

Starline dealer: Roosen Zwembaden | Starline Zuid