De voordelen van een royale vouwwand

Solarlux

Een fijne leefomgeving wie wenst dat nou niet? Toch heeft iedereen zijn eigen ideeën over wat een fijne leefomgeving nou eigenlijk precies is. De één wil graag dat de ruimte flexibel in te delen is, terwijl de ander veel waarde hecht aan daglicht. Het maakt niet uit wat voor jou belangrijk is, een glazen vouwwand van Solarlux is altijd een verrijking van de buitenruimte. Al helemaal wanneer deze volledig open te schuiven is. We vertellen je dan ook graag meer over deze fantastische vouwwanden. 

Wand, zonwering, Solarlux, The Art Of Living

Een duurzame investering 

De vouwwanden van Solarlux kennen tal van voordelen. Eén van deze aspecten is het gegeven dat het een duurzame investering is. Doordat de wand voor een groot gedeelte bestaat uit glas, laat je niet alleen ontzettend veel daglicht binnen maar zorg je ervoor dat de ruimte snel en natuurlijk opgewarmd wordt. Daarnaast is de schuifwand ook erg goed geïsoleerd waardoor je minder warmteverlies hebt. Dit zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de natuurlijke energiebronnen en dat scheelt weer in energiekosten. 

Wand, zonwering, Solarlux, The Art Of Living

Meer voordelen 

Daarnaast zal je nog veel meer voordelen van een vouwwand ervaren. De royale openingsmogelijkheden zorgen bijvoorbeeld ook voor een bijzondere woonbeleving. De woning raakt op subtiele wijze verbonden aan de buitenruimte waardoor je jaardoor kunt genieten van de tuin en meer leef oppervlakte creëert. Ook zorgt de grote hoeveelheid lichtinval ervoor dat vertrekken ruimtelijker ogen en met zo’n wand zorg je voor goede ventilatie.

Wand, zonwering, Solarlux, The Art Of Living

 Jubileumactie  

De schuifwanden van Solarlux zijn dus absoluut het overwegen waard. Het bedrijf bestaat al veertig jaar en dit betekent dat zij al een flink aantal jaren topkwaliteit bieden. Daarnaast heeft het bedrijf internationale ervaring, beschikken ze over topproducten en mochten ze meewerken aan gerenommeerde projecten. Dit jubileum moet dan ook gevierd worden! Daarom biedt Solarlux van één september tot en met eenendertig december tien procent korting op alle vouwwanden. Vraag nu de inspiratiebox aan!  

Editor: Media Team

Datum: 24-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Solarlux