De vouwwand verbindt binnen met buiten

Solarlux

Je tuin en balkon zijn een verlengstuk van je huis, zeker tijdens het voorjaar en in de zomer. Met een vouwwand van Solarlux verbind je binnen en buiten met elkaar. In deze woning in Amsterdam zie je hoe mooi een vouwwand kan staan in je interieur. 

Vouwwand, stenen huis, woonkamer, hout, the art of living

In deze woning van Jeroen Spee, architect en oprichter van Studio PROTOTYPE, is goed nagedacht over de ruimte. De Amsterdamse woning van het gezin van Spee beslaat de begane grond. Hoewel de woning geen enorm groot oppervlak heeft, geeft het een ontzettend ruimtelijk gevoel. Dat komt onder andere door de vouwwand van Solarlux die de keuken en eetruimte doet overlopen naar de tuin.  

De tuin als extra ruimte

In de groene oase van de binnentuin kan op mooie dagen buiten worden gegeten. Door de vouwwand ben je in no-time in de keuken en is er bovendien extra ruimte om te zitten. De vouwwand in dit huis heeft namelijk een brede vensterbank. Het ruimtelijke gevoel wordt versterkt door de lichte kleur baksteen en de witte kleur van de vensterbank. De vouwwand van Solarlux past hier goed bij en geeft het geheel warmte.  

Combineer buiten met binnen

De stijl van het exterieur en de tuin wordt doorgetrokken naar binnen. Zo vloeien binnen en buiten als het ware in elkaar over. Door dezelfde tinten te gebruiken creëer je een natuurlijk gevoel in huis. In dit interieur zijn vooral lichte kleuren en pasteltinten gebruikt, maar ook natuurlijke materialen zoals de vintage houten eetkamerstoelen. Alles draagt bij aan de rust en ruimtelijkheid, waardoor het een écht thuis wordt.  

De vouwwand in jouw huis

Ben je ook geïnteresseerd in een vouwwand, zodat het interieur en exterieur in elkaar kunnen lopen en je optimaal kunt genieten van je tuin? Via Solarlux is meer informatie te vinden over de vouwwand die ook in dit huis is gebruikt. Met verschillende kleuren en maten is er ongetwijfeld een vouwwand die bij jouw interieur past. 

Editor: Media team

Datum: 22-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Robertino Nikolic