De Woon & Lifestyle dagen door Hemels Wonen

Hemels Wonen

Hemels Wonen is een toonaangevende naam in de wereld van interieurdesign en de binnenhuisarchitectuur. Dit houdt in dat zij met passie voor hun klanten aan de slag gaan om zo de meest unieke en betoverende leefruimtes te creëren. Hierbij worden hun klanten volledig ontzorgt en worden de mooiste projecten realiteit. Om je kennis te laten maken met hun kennen en kunnen nodigt Hemels Wonen je uit voor de Woon & Lifestyle Dagen. Dit is een tweedaags evenement op 30 september en 1 oktober. Het belooft een bijzondere ervaring te worden.

Woon, interieurontwerp, Hemels Wonen, The Art of Living

Ontdek de wereld van interieurarchitectuur 

Op het tweedaagse Woon & Lifestyle evenement van Hemels Wonen kun je genieten van inspiratie, ontdekking en innovatie, en is voor iedereen die een huis gaat verbouwen, een woning wil verduurzamen of op zoek is naar een vleugje inspiratie. Dit houdt in dat de toegang gratis is en jij je volledig kunt onderdompelen in de wereld van de interieurarchitectuur.  

Inspiratie en exclusieve informatie 

Hemels Wonen is ontzettend trots dat zij wederom de organisatie op zich mochten nemen, maar ook op het gegeven dat ze een groot aantal partners mogen verwelkomen op het evenement. Deze partners zullen hun meest inspirerende producten of diensten presenteren. Je stapt er binnen in een wereld van materialen, kleuren, texturen en designs, terwijl je de onbegrensde mogelijkheden ontdekt. Naast dat je kennis maakt met het assortiment van de exposanten, bieden de Woon & Lifestyle Dagen ook de kans om meer inzichten te krijgen en informatie in te winnen. De partners beantwoorden al jouw vragen en geven je tips en tricks om een fijne woonomgeving te creëren. 

Meer weten? 

Zie jij het wel zitten om omringd te worden door gelijkgestemde interieurliefhebbers? Dan zijn de Woon & Lifestyle dagen van Hemels Wonen zeker een bezoek waard. Op 29 en 30 september en 1 oktober ben je vanaf 10:00 tot 17:00 welkom op De Plaatse in Veldhoven (Centrum-Dorpsstaat). En voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van Hemels Wonen of hun social media kanalen.  

Editor: Media Team

Datum: 14-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen