staycation, the art of living, starline, zwembad

  • Starline
  • De Vest 50b
  • 5555 XP Valkenswaard
  • Contact
  • Tel.: +31 40 201 33 33
  •  

De zomer van 2021: een staycation | Starline

De staycation, oftewel een thuisblijfvakantie, wordt steeds populairder. Thuisblijven hoeft zeker niet saai te zijn! Een zwembad in de tuin maakt een staycation extra speciaal: samen met familie en vrienden genieten van wellness, sportiviteit en gezelligheid. Het nieuwste zwembad van Starline is de Urban Active, een volwaardig zwembad met compacte afmetingen. De Urban Active maakt van jouw (stads)tuin een plek waar het elke dag als een vakantieoord voelt, inclusief een klein bad voor groot plezier!

staycation, the art of living, starline, zwembad

De Urban Active

De naam zegt het al: de Urban Active is speciaal ontworpen voor de compacte stadstuin. Het nieuwste zwembad van Starline heeft afmetingen van 2,5 x 4,5 x 1,35 meter en is daarmee het kleinste zwembad van Starline. Het zwembad heeft designtrappen en hierdoor een luxe uitstraling. Het maakt het de perfecte plek om de hele zomer te loungen. De Urban Active is net als de overige Starline zwembaden modern, luxe en functioneel. 

Veiligheid staat altijd voorop

Het kleinste zwembad van Starline heeft een geïntegreerd Roldeck. Niet alleen blijft het water schoon, de zwembadafdekking zorgt ook voor een veilige omgeving. Daarnaast bestuur je de Roldeck met een afstandsbediening waar ook een kinderslot op zit. Hierdoor is de Urban Active zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.Daarnaast bespaar je tijd en onderhoud, zodat je meer tijd overhoudt om te genieten van jouw zwembad. Ook zorgt de afdekking voor behoud van warm water en je bespaart energie. De luxe uitstraling maakt het ten slotte een parel voor het oog. 

staycation, the art of living, starline, zwembad

Eindeloos zwemmen

De compacte afmetingen suggereren dat het vooral eenplungepool is, maar dit hoeft niet zo te zijn. Wil je sportief jouwstaycationbesteden? Optioneel installeert de Starline dealer StarlineEndlessSwimming. Deze installatie zorgt ervoor dat je zelfs in een klein zwembad baantjes zwemt. De zwemmachine verplaatst water, waardoor een tegenstroomeffect gegenereerd wordt. Zo is jouw stadstuin niet alleen een paradijs vanwellness, maar ook een plek waar je lekker sportief bezig kunt zijn. 

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Starline

____

____

Meer projecten van Starline bekijken?