De zwarte trap als eyecatcher van de woning 

NEWstairs

Vroeger werd niet zoveel aandacht besteed aan het uiterlijk van een trap. De trap was simpelweg alleen een manier om je van de ene naar de andere verdieping te begeven. Tegenwoordig is het zoveel meer dan dat, de trap is echt onderdeel geworden van het interieur. NEWstairs is specialist op het gebied van traprenovaties en daardoor weten zij altijd een oplossing te vinden voor jouw vraagstuk. Ook in deze prachtige woning namen zij de trap onderhanden. Hierdoor is de zwarte trap nu dé eyecatcher van de entree en weet hij iedereen bij binnenkomst direct nieuwsgierig te maken naar de rest van de woning.  

Zwarte trap, trappen, NEWstairs

Trap met kleurcontrasten 

Om tot dit waanzinnige eindresultaat te komen werd het NEWstairs Oak Black trapdecor gecombineerd met Off White stootborden. Niet alleen het kleurencontrast zorgt ervoor dat je oog meteen naar de zwarte trap toe getrokken wordt, maar ook de witte muren en het klassieke tegelpatroon op de vloer zorgen ervoor dat de trap volledig past binnen de ruimte. Bovendien geeft de kleur zwart het geheel wat meer diepte en klasse. De kleur wit voorziet juist in een luchtige en moderne uitstraling.  

Hoge kwaliteit  

Niet alleen de kleur maakt van de trap een indrukwekkend plaatje, maar ook het materiaal waarvan hij werd gemaakt. Een trap van NEWstairs is altijd van hoge kwaliteit, kras- en slijtvast en gaat een leven lang mee. Ook zijn de treden voorzien van een antislip-reliëf, waardoor de veiligheid ook gegarandeerd kan worden.  

Een trap van NEWstairs 

Deze prachtige zwart-witte traprenovatie past erg goed bij het interieur van de woning, maar er is nog zo ontzettend veel meer mogelijk bij NEWstairs. Ze hebben een ruime collectie met verschillende trapkleuren en stootborden, wat eindeloos veel opties biedt. Er is dan ook altijd wel wat te vinden dat past bij jouw interieur of hetgeen dat jij voor ogen hebt.  

Editor: Media team

Datum: 16-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: NEWstairs