DecoLegno

DecoLegno is jouw partner in maatwerk interieuroplossingen. Het is de missie van DecoLegno om interieurarchitecten, -ontwerpers en -bouwers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, duurzame en budgetvriendelijke maatwerk interieurs en meubelconcepten. Daarvoor biedt DecoLegno een uitgebreide collectie passende materialen.

Projecten van DecoLegno

Informatie over DecoLegno


previous arrow
next arrow
 

Natuurgetrouwe decors en voelbare structuren

DecoLegno is exclusief leverancier van het Italiaanse merk Cleaf, met een FSC-gecertificeerde collectie decoratief plaatmateriaal. De collectie van Cleaf onderscheid zich door de hoogwaardige kwaliteit van natuurgetrouwe decors en voelbare structuren. Deze zijn ongeëvenaard en doen qua beleving niet onder voor die van natuurlijke materialen zoals hout, leer, beton, textiel of natuursteen. Decoratief plaatmateriaal wordt voornamelijk toegepast voor maatwerk keukens, garderobekasten, haard- en TV meubels, wandbekleding of badkamermeubels.

Solid surface opent een wereld van creatieve mogelijkheden

De solid surface collectie van Durasein® opent een wereld van creatieve mogelijkheden. DecoLegno stelt vormgevers en bouwers in staat om nagenoeg ieder denkbaar maatwerk interieur te realiseren. Solid surface is een massief oppervlakte materiaal dat is opgebouwd uit natuurlijke mineralen en pigmenten die gebonden zijn in acryl. Solid surface is niet poreus, hygiënisch, makkelijk in onderhoud en naadloos te verwerken. Daarom wordt het regelmatig toegepast in keukendesign. Door het materiaal te verhitten kan het nagenoeg iedere vorm aannemen en dat biedt veel vrijheid in de vormgeving.

Passende materialen voor maatwerk interieurs

Met de collectie van Cleaf en Durasein® biedt DecoLegno een collectie passende materialen voor maatwerk interieurs. De texturen en dessins kun je zien, voelen en beleven in de verschillende showrooms van DecoLegno. Kijk op DECOLEGNO.NL voor de locaties en boek je afspraak eenvoudig.